Local

Definits els horaris de la fase Lliga de la nova Champions

El Barça ja sap quin és el calendari de la fase Lliga de la Champions league 2024/25, ja amb el nou format de la competició

La Champions League 2024/25 va agafant forma per al FC Barcelona. Amb el canvi de format de la competició, que passa a ser una Lliga de 36 equips, també canvia la primera fase. De l'anomenada fase de grups es passa a la "fase Lliga", on el Barça disputarà un total de vuit partits, contra dos equips de cadascun dels quatre bombos.

Vols ser el primer en comprar entrades per a la Champions?
Inscriu-te en aquest formulari i t'avisarem quan les entrades estiguin disponibles
TOTS ELS DETALLS

Dos dies després del sorteig que es va fer a Mònaco, on es van conèixer aquests vuit rivals, la UEFA ha fet públics el calendari i els horaris d'aquestes vuit jornades, que es disputaran entre el 17 de setembre i el 29 de gener. Així doncs, el debut del Barça en la màxima competició continental serà contra el Mònaco, el dia 19 de setembre, a les 21.00 hores, a l'Estadi Lluís II. D'altra banda, el primer duel a casa, a l'Estadi olímpic, serà l'1 d'octubre, a les 21.00 hores, contra el Young Boys. La resta de duels, tots a les 21 h, han quedat configurats de la manera següent:

 

Més notícies aquí