Local

Sergi Domínguez, un nou debutant en l'era Flick

El defensa de La Masia ha fet la seva primera aparició disputant mitja hora en la victòria contra el Valladolid

Sergi Domínguez. El central format a La Masia recordarà aquest 31 d'agost del 2024. En la victòria del FC Barcelona davant el Valladolid, el jove defensa ha debutat amb el primer equip blaugrana. D'aquesta manera, Hansi Flick ha fet debutar quatre joves en aquest inici de Lliga 2024/25.

Aquest últim ha tingut una bona mitja hora de joc per estrenar-se, entrant amb el partit encarat amb el 3-0 en el marcador i ajudant, amb una bona actuació, a mantenir la porteria a zero en la golejada blaugrana (7-0). Amb 19 anys, el central barceloní veu premiada una llarga trajectòria a La Masia, que va començar en edat infantil, quan hi va arribar procedent del Sant Gabriel, l'any 2017.

La temporada passada va acumular fins a 20 partits amb el Barça Atlètic, i tres més a la Youth League. Ara, després de completar tota la temporada a les ordres de Hansi Flick, ha viscut el seu debut. El quart de l'era Hansi Flick, en només quatre jornades de Lliga, després del triplet de debutant a Mestalla en l'estrena a la Lliga.

Marc Bernal, Gerard Martín, Pau Víctor i, ara, Sergi Domínguez

Més notícies aquí