Local

Andorra - Barça Atlètic: Reacció frustrada (2-1)

El filial blaugrana havia empatat amb la primera diana d'Ureña, però, al cap de pocs minuts, ha rebut el gol que el condemna en el primer desplaçament del curs / Foto: FC Andorra

Sense punts per al Barça Atlètic en el primer partit a domicili de la temporada. L'Andorra, un dels favorits a l'ascens, s'ha imposat (2-1) en un partit igualat on tots els gols s'han marcat en els últims vint minuts del duel.

Màxima igualtat al primer temps

La visita al Principat ha començat amb un gran ensurt, però el cop de cap local a la sortida d'un córner ha acabat fregant el pal de Diego Kochen. Després de l'avís d'un equip amb un potencial enorme com l'andorrà, que la temporada passada competia a Segona Divisió, els blaugrana han anat guanyant en confiança. Unai Hernández ho ha intentat amb un xut llunyà que ha refusat el pal.

Vine al Johan Cruyff en equip. 25% de descompte!
Per la compra de 3 entrades o més, gaudeix d'un 25% de descompte amb el codi promocional: FCB25
Escull el teu partit

La primera meitat ha transcorregut amb molta igualtat, però també ha quedat demostrat que Diego Kochen és una assegurança sota els pals. El nord-americà ha evitat el gol local frustrant una ocasió molt clara de Lauti, però el primer temps ha acabat sense gols gràcies a la seva intervenció. A la represa, un cop més Unai ha fet gala d'imaginació mirant de sorprendre amb una falta llunyana, que ha desviat el porter argentí Nico Ratti.

A l'altra banda del camp, l'Andorra començava a connectar amb relativa facilitat en camp contrari. Kochen ha volat per aturar un cop de cap, durant un tram de resistència del filial blaugrana, que ha aguantat fins al minut 75. Poca cosa, per no dir cap, ha pogut fer el Barça Atlètic per evitar el gol andorrà.

El primer d'Ureña iguala el golàs de Peña

Álvaro Peña ha engaltat un xut potentíssim que ha fet estèril el vol de Kochen (1-0, min 75). Amb el marcador en contra, Albert Sánchez ha mogut la banqueta per mirar de buscar arguments ofensius com els que aporta Víctor Barberá, que ha redebutat amb el filial després d'un any a Bruges. I l'empat no ha arribat de les seves botes, però sí que ha estat l'estrena golejadora d'Óscar Ureña, amb un xut llunyà que, amb una mica de sort per un rebot, ha acabat al fons de la xarxa (1-1, min 82).

Massa càstig

L'alegria, però, ha estat efímera, de poc més de tres minuts. Els que ha trigat Álvaro Martín a culminar una jugada per la banda esquerra (2-1, min 86) que ha decidit el signe del partit. Perquè els culers ho han intentat fins que s'han esgotat els sis minuts de temps afegit, però ho han fet sense èxit, i han tancat el seu primer desplaçament de la temporada sense premi.

Fitxa del partit

Andorra: 2
Barça Atlètic: 1

Andorra: Ratti; Clemente, Trigueros, Alende, Vilà; Molina, Peña (Ndiaye 85'), Redondo (Solis 68'); Cerdà, Almpanis (Álvaro Martín 85') i Lauti (Manu Nieto 62').

Barça Atlètic: Kochen; Farré (Espart 58'), Olmedo, Cuenca, Edu Sánchez (Trilli 85'); Pau Prim, Guillermo, Pedro Rodríguez (Barberá 75'); Unai Hernández, Ureña i Piera (Juan Hernández 65').

Gols: 1-0, Álvaro Peña (min 75), 1-1; Óscar Ureña (min 82); 2-1, Álvaro Martín (min 86)

Àrbitre: Monterrubio Torres. Ha amonestat els locals Clemente i Álvaro Peña, i el blaugrana Pedro Rodríguez.