Local

Un setembre de molts viatges i de Champions

Tot i l'aturada, el Barça jugarà quatre partits de Lliga i debutarà a la Champions, tot en només dues setmanes

El Barça ha donat per acabat el primer mes oficial de competició, amb un perfecte quatre de quatre a la Lliga. El mes d'agost ja és passat, i s'obre un setembre tan exigent com il·lusionant. En un mes de 30 dies, tota l'activitat blaugrana es concentrarà en 14. Dues setmanes en què els de Hansi Flick disputaran quatre partits de Lliga i un de Champions, i només un d'aquests cinc com a local.

Girona - Barça: un derbi de Champions

Amb l'aturada internacional, el primer examen en clau blaugrana serà el dia 15, en la visita a un equip de Champions com és el Girona. A partir de les 16.15 h, l'estadi de Montilivi rebrà el líder, en un duel amb aires de revenja per als culers, que van perdre els seus dos partits de la temporada passada contra els gironins.

Mònaco - Barça: el debut europeu

Després de visitar Girona, el Barça es desplaçarà cap a Mònaco, per al seu debut en la nova Champions 2024/25, programat per al dijous dia 19, a partir de les 21.00 h a l'Estadi Lluís II. Serà contra un rival ben conegut, ja que el Mònaco va endur-se aquesta passada edició del Trofeu Joan Gamper i el Barça mirarà d'emportar-se del Principat els tres primers punts europeus del curs.

Vols ser el primer en comprar entrades per a la Champions?
Inscriu-te en aquest formulari i t'avisarem quan les entrades estiguin disponibles
TOTS ELS DETALLS

Vila-real - Barça: tercer desplaçament en una setmana

Tres dies després, un altre desplaçament molt complicat, aquesta vegada a l'Estadi de la Ceràmica, la casa del Vila-real. Un submarí groc molt reforçat, sense competició europea aquesta temporada i que es planta com un dels favorits a assaltar la quarta plaça de Champions a final de curs, amb una plantilla molt més profunda i que anirà conjuntant-se a mesura que passin les setmanes.

Barça - Getafe: únic partit a Montjuïc

Després de visitar Vila-real, per fi arribarà el primer -i únic- partit com a locals de tot el mes. En una jornada intersetmanal de Lliga, el Getafe visitarà l'Estadi Olímpic Lluís Companys, en el tercer partit a Montjuïc de tota la temporada, que de moment ha vist les victòries contra l'Athletic Club i el Reial Valladolid.

Vine als primers partits a l'Estadi Olímpic!
No esperis més i dona suport a l'equip en els primers duels de la temporada a casa
COMPRA ARA

Osasuna - Barça: punt final a dues setmanes sense descans

I els partits de setembre acabaran a Pamplona, per veure's les cares amb l'Osasuna. Serà el primer cop que el Barça jugui contra un equip que ha canviat d'entrenador aquest estiu, amb l'arribada de Vicente Moreno a la banqueta navarresa després de la sortida de Jagoba Arrasate. I així es tancarà un mes de semtebre de molts viatges, cinc partits en dues setmanes, però en un dels dies més especials, amb el debut a la Champions League.

Més notícies aquí