Local

Barça - Beijing Ducks: Guanyen rodatge i partits (99-57)

Un bon Barça s'estrena amb triomf, en el debut de tots els nous, amb un equip que no ha afluixat en cap moment

Superat el primer test de l'era Peñarroya al Barça; tant en el marcador (99-57) com en les bones sensacions. Els blaugrana han derrotat els Beijing Ducks en el primer dels dos partits enquadrats al Qianjiang Century City International Basketball Summit 2024, a la localitat de Hangzhou, en el primer amistós, que ha vist el debut de les cares noves de cara a la propera temporada. La segona oportunitat per a veure'ls serà l'endemà mateix, en un partit contra el Bàsquet Girona, a la mateixa seu, a les 19.00 hora local (13.00 hora de Barcelona.)

Cinc debuts en el primer quart

Sense Jan Vesely, recuperant-se d'una apendicitis, ni Tomas Satoransky, que ha gaudit de descans, les grans atraccions del cinc inicial han estat les estrenes de Juan Núñez, a la direcció de joc, i de Chimezie Metu, a la posició de 4. Amb cinc cares noves, tota la pretemporada ha de servir perquè s'acoplin als nous companys, i això ha de passar en els entrenaments, i competint.

Partit sota control

Contra els Beijjing Ducks, tots cinc han debutat ja en el primer període. A més dels dos titulars, Yousoupha Fall i Kevin Punter han entrat aviat en la rotació, i l'últim a aparèixer ha estat Justin Anderson. L'ex del València, però, ha rendibilitzat els minuts en el segon quart, sent el màxim anotador dels debutants al descans (7), i amb el Barça tancant una primera meitat amb un Àlex Abrines molt encertat (12) i el partit ben encarrilat (51-34).

No afluixen

En el tercer període, gràcies a un bon joc col·lectiu, i detalls de molta qualitat de Kevin Punter s'han anat ampliant les diferències (73-48). Peñarroya, com és lògic, ha distribuït molt els minuts, i això també ha provocat que tots miressin d'aprofitar-los al màxim. En aquest context, la victòria blaugrana només ha fet que engreixar-se, en un partit molt net pels dos bàndols, i que ha acabat amb un avantatge de 42 punts (99-57).