Local

L’empresa de suplements esportius BioTechUSA, nou Global Partner del FC Barcelona

Com a resultat d’aquest acord plurianual, BioTechUSA Group donarà suport als primers equips de futbol masculins i femenins amb diferents productes i coneixements

El FC Barcelona ha signat un acord de col·laboració amb l’empresa BioTechUSA que converteix aquest fabricant de suplements esportius en nou Global Partner del Club en la categoria de Suplements Esportius.

L'empresa, amb seu a Hongria, és un dels fabricants i distribuïdors més grans d'Europa amb una cartera disponible en més de 100 països d'arreu del món. Amb els seus productes prèmium i 30 anys d'experiència professional, el grup BioTechUSA pretén ajudar les persones a viure una vida més sana i activa. Treballen amb més de 250 esportistes professionals, ambaixadors de la marca i nombrosos clubs esportius reconeguts internacionalment que inspiren milions de persones donant exemple amb el seu estil de vida i èxits esportius.

Mitjançant aquest acord, el FC Barcelona uneix forces amb una empresa reconeguda mundialment que defensa valors clau com la qualitat i la innovació en un àmbit tan crucial per al rendiment esportiu com és la nutrició. Els esportistes del FC Barcelona segueixen unes pautes dietètiques molt precises i BioTechUSA es compromet a cobrir aquestes necessitats proporcionant els productes necessaris per optimitzar el seu rendiment.

BioTechUSA associarà la seva imatge als primers equips masculí i femení. Aquesta acord també entrarà en l'àmbit de la recerca i l'educació, ja que les dues marques treballaran conjuntament per promoure un estudi de cas pràctic amb els Serveis Mèdics del FC Barcelona sobre determinats productes nutricionals.

Declaracions de Juli Guiu, vicepresident de màrqueting del FC Barcelona:

“La cura de l'alimentació dels nostres atletes és una part fonamental de la seva preparació, per la qual cosa l'associació amb BiotechUSA és essencial per competir en l'elit amb totes les garanties. Aquest acord global suposa incorporar al Club una de les empreses líders del sector i avançar en estudis que ens permetran maximitzar les capacitats dels nostres jugadors”.

Declaracions de Bálint Lévai, CEO i copropietari del Grup BioTechUSA:

"El FC Barcelona és extremadament selectiu amb els seus socis globals. No és estrany, perquè totes les marques voldrien estar associades a un equip de futbol tan emblemàtic. Estem realment encantats de poder superar les expectatives dels experts del Club amb els nostres innovadors productes, uns estàndards de qualitat rigorosos i un servei excepcional. Des del principi ens vam adonar que el FC Barcelona i BioTechUSA Group comparteixen moltes similituds culturals i corporatives, i que els dos equips mostraven un veritable compromís amb aquesta col·laboració. Estem realment emocionats de donar suport al Barça amb els nostres 25 anys d'experiència en el desenvolupament i producció de complements esportius professionals, amb l’objectiu d’arribar a alts nivells de rendiment i d’èxit plegats".

Sobre BioTechUSA Group


El Grup BioTechUSA és un dels fabricants i distribuïdors de complements alimentaris més grans d'Europa i és present a més de 100 països amb cinc marques, 1.800 empleats, 49 botigues web, 322 botigues de franquícia i 4.500 socis B2B a tot el món. L'empresa, de propietat i gestió exclusivament hongaresa, creu que la salut és la riquesa més gran. L'experiència i els productes de BioTechUSA donen suport a les persones d'arreu del món per assolir els seus objectius personals de poder viure una vida més sana i plena. Amb el lema de "The Feeling of Success", el grup BioTechUSA col·labora amb més de 250 ambaixadors i atletes de la marca arreu d'Europa i dona suport a més de 30 clubs esportius professionals d’àmbit internacional amb productes prèmium i consultes relacionades amb la nutrició.

Més notícies aquí