Local

Nou servei de venda d’entrades per a persones usuàries de cadires de rodes

El FC Barcelona facilita la venda d’entrades per a persones usuàries de cadires de rodes i acompanyants mitjançant un nou formulari que millora l’eficiència i l’accessibilitat del procés.

Aquesta temporada, el FC Barcelona reforça el seu compromís amb l’accessibilitat amb una nova iniciativa que facilita l’adquisició de localitats adaptades a totes les instal·lacions del Club. El nou formulari de sol·licitud activa un servei que abans només estava disponible per als partits a l’Spotify Camp Nou i a l’Estadi Olímpic Lluís Companys i que ara s’estén a l’Estadi Johan Cruyff i el Palau Blaugrana, cobrint així els partits de totes les seccions professionals del Club.

El formulari, que substitueix el correu electrònic, permetrà la sol·licitud d’entrades per a persones usuàries de cadira de rodes en les localitats adaptades de cada instal·lació del FC Barcelona, facilitant una gestió més eficient i organitzada de les sol·licituds i assegurant una ubicació adequada també per a la persona acompanyant.

Les entrades per a persones usuàries de cadira de rodes es poden sol·licitar entre 15 dies abans del partit (o en el moment de confirmació de la data i hora, si és inferior a 15 dies) i fins a 72 hores abans de la seva celebració.

Localitats adaptades a les instal·lacions del Club

Les tres instal·lacions on juguen els equips professionals del FC Barcelona disposen d’un grup de localitats adaptades per a persones usuàries de cadires de rodes i per a acompanyants.

Estadi Olímpic Lluís Companys: disposa de 244 localitats adaptades, cadascuna amb un seient al costat per a una persona acompanyant.

Estadi Johan Cruyff: disposa de 60 localitats adaptades, cadascuna amb un seient al costat per a una persona acompanyant. Aquestes localitats disposen de preses de corrent elèctric situades davant de cada plaça.

Palau Blaugrana: disposa de 10 localitats adaptades, 7 d’aquestes  amb un seient al costat per a una persona acompanyant. Aquestes 7 localitats disposen de preses de corrent elèctric situades davant de cada plaça.

Cada instal·lació té les seves particularitats, per això el Club recomana consultar la pàgina d’accessibilitat per tal de poder preparar la visita amb antelació.

En cas de necessitats específiques, caldrà contactar amb l'Oficina d'Atenció Especialitzada (OAE) mitjançant el correu electrònic oae@fcbarcelona.cat o als telèfons: 900 1899 00 per als socis i sòcies, i al 902 1899 00 per a la resta del públic.

Un club compromès amb l’accessibilitat , la diversitat i la inclusió

El nou servei de compra d’entrades per a persones usuàries de cadires de rodes reflecteix el compromís del FC Barcelona amb l’accessibilitat i la millora contínua dels seus serveis. Aquesta iniciativa se suma a la llista d’accions del departament de Diversitat, Equitat i Inclusió, com la signatura del conveni amb el Grup Social ONCE per promoure l’accessibilitat al futur Spotify Camp Nou, les noves localitats adaptades del Palau Blaugrana i les formacions en accessibilitat digital per al personal del Club. A més, inclou el projecte Hores + Tranquil·les al Barça Immersive Tour i a la Barça Store de l’Spotify Camp Nou, i també la incorporació de maniquins inclusius a les Barça Store.

Més notícies aquí