Local

Els dorsals oficials del FC Barcelona per a la temporada 2024/25

Amb el tancament del mercat d’estiu, queda definida la relació dels números dels jugadors blaugrana

La temporada 2024/25 ha començat de la millor manera per al FC Barcelona, amb quatre victòries aconseguides en les quatre primeres jornades de Lliga. Un curs 2024/25 en què, després del tancament del mercat de fitxatges el 30 d’agost, ja té dorsals confirmats, amb els 22 jugadors del primer equip.

Dani Olmo i Pau Víctor, els fitxatges

El mercat es va tancar amb les incorporacions de Dani Olmo, que agafa el dorsal ‘20’ que va deixar Sergi Roberto, i Pau Víctor, que portarà el ‘18’ que la temporada passada va tenir Oriol Romeu.

Fes-te amb la samarreta de Dani Olmo
Aconsegueix la samarreta del jugador del FC Barcelona
COMPRA-LA ARA

Però no són els únics que estrenen dorsal, ja que fins a tres futbolistes que tenien fitxa del filial han passat a tenir dorsal del primer equip. Són Pau Cubarsí, que hereta el ‘2’ de João Cancelo; Marc Casadó, que agafa el ‘17’ de Marcos Alonso; i Lamine Yamal, que defensarà el ‘19’ que el curs passat era de Vitor Roque.

Ansu manté el ‘10’, Eric el ‘24’ i Pablo Torre hereta el ‘14’

Dels tres jugadors que tornen de cessió i que es quedaran a l’equip de Hansi Flick, n’hi ha dos que mantenen dorsal. Ansu Fati seguirà lluint el ‘10’ que ja tenia abans de marxar al Brighton, mentre que Eric Garcia, després de la seva cessió al Girona, tornarà a portar el ‘24’.

Per la seva part, Pablo Torre, també cedit al Girona el curs passat, hereta el ‘14’ de João Félix. En la seva anterior etapa com a blaugrana va portar el ‘32’, ja que tenia fitxa del filial.

Més notícies aquí