Local

Presentada la Barça Escola de futbol, bàsquet i futbol sala

El futbol començarà avui dimecres, mentre que el bàsquet i el futbol sala ho faran a partir de la setmana vinent

Com cada any abans que comenci la temporada esportiva, la Barça Escola ha volgut presentar els objectius de l'escola de futbol, bàsquet i futbol sala a les famílies que un any més han confiat en el Barça per a l'evolució esportiva dels nens i nenes que hi participaran.

Benny Megreli, director de la Barça Academy, ha estat el responsable de donar la benvinguda als assistents de la triple presentació que ha tingut lloc al Palau Blaugrana i ha destacat la fortalesa del projecte. Els primers que han presentat el seu projecte han estat els de bàsquet que engega la novena temporada, amb el director de la Barça Escola poliesportiva, Paco Díaz, i el responsable de la Barça Escola bàsquet, Oriol Grau. La coordinadora del bàsquet, Cristina Soriano, ha exposat els objectius esportius de l’any per als nens i nenes participants. Per concloure l’acte del bàsquet, Nacho Solozabal, assessor de la Barça Escola bàsquet, ha agraït l’esforç de les famílies per ajudar els fills i les filles a jugar i aprendre bàsquet amb el mètode del Barça. 

Una de les grans novetats d’aquest curs és el canvi d’ubicació de la Barça Escola bàsquet. En les properes setmanes els entrenaments es faran al Col·legi Alemany de Barcelona (DSB). Fins ara es feien tot just al costat de les instal·lacions blaugrana, però, amb aquest canvi, es tindrà una instal·lació millor on poder entrenar-se amb condicions més bones. 

Torn per al futbol sala

Posteriorment, els pares i mares dels nens i nenes que aquest any prendran part a la Barça Escola Futsal han estat els protagonistes. Després de les introduccions prèvies, el coordinador de l'escola de futbol sala, Manel Quílez, ha explicat quina és la metodologia de la Barça Escola Futsal per a aquest curs 2024/25. 

En la sisena edició de l'escola de futbol sala, els entrenaments es continuaran fent a les instal·lacions de l’INEFC Catalunya, a la muntanya de Montjuïc. L’acte també ha comptat amb la presència d’Ari Santos, coordinador del futbol sala formatiu de la secció i un dels jugadors més destacats de l’equip blaugrana en la seva història. 

La Barça Escola de futbol, el pal de paller

El futbol ha estat l'últim que s'ha presentat, el curs del qual començarà aquest mateix dimecres. Megreli ha assegurat que la Barça Escola de Barcelona és el pal de paller de tots els projectes que el Barça té arreu del món i el mirall on es fixen la resta de les acadèmies, i Sergi Barjuan, director esportiu de la Barça Academy, ha encoratjat els esportistes a gaudir de l'experiència i mirar de millorar cada dia. Albert Mola, project manager de la Barça Academy Barcelona, ha explicat els canvis operatius i logístics de cara a la temporada que està a punt de començar. 

Pau Casassa, director tècnic de la Barça Academy, ha estat l’encarregat d’explicar la metodologia Barça aplicada a la Barça Escola i Albert Pujol, responsable de la Barça Escola Barcelona, ha explicat els objectius i la manera de treballar de tots els entrenadors i entrenadores amb els participants d’enguany.

360Player, el canal d’informació per a les famílies

També s'ha informat a tots els pares que l’aplicació 360Player serà l’eina que s’utilitzarà per a la comunicació amb les famílies. Amb aquesta app, es milloraran els processos i permetrà el procés de digitalització per oferir una millor experiència a tots els jugadors i jugadores i a les famílies de  de la Barça Escola. 

 

Més notícies aquí