Local

Oficialitzades les llistes A i B de la Lliga de Campions

La UEFA ha fet públiques les llistes amb els jugadors que podran disputar la propera edició de la màxima competició europea

La Lliga de Campions 2024/25 ja ultima els detalls per a l’inici de curs. Després de fer-se el sorteig dels rivals contra els que els 36 equips hauran de jugar en aquesta renovada fase Lliga, la UEFA ja ha fet pública la llista dels jugadors inscrits per a la competició europea.

En el cas del Barça hi ha el total dels 22 futbolistes del primer equip més 13 del filial, dos inclosos en la llista A i els altres 11, en la B.

Vols ser el primer en comprar entrades per a la Champions?
Inscriu-te en aquest formulari i t'avisarem quan les entrades estiguin disponibles
TOTS ELS DETALLS

Unai Hernández i Gerard Martín, llista A

En la llista A, doncs, i a banda dels 22 futbolistes del primer equip, apareixen Unai Hernández (dorsal 27) i Gerard Martín (35).

Per la seva banda, la llista B de la Champions està formada per Ander Astralaga (26), Marc Bernal (28), Aleix Garrido (29), Pau Prim (30), Diego Kochen (31), Héctor Fort (32), Sergi Domínguez (36), Quim Junyent (37), Alexis Olmedo (38), Andrés Cuenca (39) i Antonio Fernández (42).

Pel que fa a aquesta llista B cal destacar que, a banda dels ja inscrits, es podran incloure més futbolistes fins a 24 hores abans d'un partit. La normativa que han de seguir, com tots els de la llista B, és haver nascut a partir de l'1 de gener del 2003 i portar un mínim de dos anys al club, o tres, en el cas de cessió a un equip d'una mateixa associació per un període no més llarg d'un any.

Més notícies aquí