Local

El minut a minut dels internacionals culers

Repassem els resultats dels blaugrana durant els partits de seleccions

Cap de setmana d'aturada per seleccions i, en total, fins a deu blaugranes jugaran aquests dies amb les seves seleccions nacionals. Set d'aquests deu participaran en els diferents partits de la Nations League, mentre que dos més faran ho faran en duels de classificació per a l'Europeu sub-21. Només un, Diego Kochen, jugarà amistosos, en aquest cas amb la selecció dels Estats Units. 

  • Alemanya: Ter Stegen
  • Espanya: Dani Olmo, Pedri, Ferran i Lamine Yamal
  • Espanya sub-21: Pau Cubarsí i Pablo Torre
  • Estats Units: Diego Kochen
  • França: Kounde
  • Polònia: Lewandowski

Dimecres, 11 de setembre

Estats Units - Nova Zelanda (1-1)

Acaba la primera convocatòria de Diego Kochen amb la selecció absoluta dels Estats Units, tot i que haurà d'esperar per al seu debut. El porter del Barça Atlètic ha vist des de la banqueta l'empat dels nord-americans en el partit amistós contra Nova Zelanda.

L'agenda del dia

Acaba l'aturada, en clau blaugrana, amb un amistós entre els Estats Units, amb el porter Diego Kochen entre els convocats, contra Nova Zelanda, en un duel amistós que es disputa a la 01.000h de la matinada (hora catalana) a Cincinatti.

Dimarts, 10 de setembre

Països Baixos - Alemanya (2-2)

Empat entre holandesos i alemanys. Ter Stegen ha sortit de titular i ha jugat els 90 minuts i ha parat 3 dels cinc remats a porteria. El combinat germànic ha posat punt final a l'aturada de seleccions amb aquest resultat.

Hongria - Espanya sub-21 (0-1)

Pau Cubarsí i Pablo Torre han segellat la seva participació en l'Europeu d'Eslovàquia 2025. La victòria de la sub-21 davant del conjunt hongarès ha donat el bitllet per la competició continental. Tant el defensa com el migcampista blaugrana han sortit de titulars i mentre que Cubarsí ha disputat els 90 minuts, Pablo Torre n'ha jugat 73.

L'agenda del dia

Dia de dos partits. A les 17.45 h la selecció espanyola sub-21 afronta un nou duel del classificatori per l'Europeu 2025 contra Hongria. Més tard, a les 20.45 h serà el torn de l'Alemanya de Ter Stegen que s'enfronta a Països Baixos en la fase de grups de la Nations League.

Dilluns, 9 de setembre

França - Bèlgica (2-0)

Victòria per a Kounde. El combinat francès ha derrotat el conjunt belga i posa fi als compromisos d'aquesta primera aturada. El defensa blaugrana ha sortit de titular i ha disputat els 90 minuts.

L'agenda del dia

Torn per a la França de Kounde. El combinat francès s'enfronta a Bèlgica, en el segon duel de l'aturada per seleccions, aquesta nit, a les 20.45 h, al Parc Olímpic de Lió. Després de la derrota contra Itàlia (3-1) les bleus estan pràcticament obligats a aconseguir el triomf.

Diumenge, 8 de setembre

Croàcia - Polònia (1-0)

Derrota de la Polònia de Lewandowski. El davanter blaugrana ha sortit de titular i ha completat el 90 minuts. Malauradament, el polonès no ha pogut trobar el gol de l'empat, tot i tenir alguna arribada.

Suïssa - Espanya (1-4)

Victòria de la roja davant del combinat suís. Lamine Yamal i Pedri han sortit de titulars i han abandonat el camp al minut 46 i 27 respectivament. La jove perla blaugrana ha repartit l'assistència del primer gol abans de ser substituït pel seu company Ferran Torres. El valencià ha sortit a la segona meitat i ha completat una actuació espectacular amb un gol i una assistència.

L'agenda del dia

Ració de doble partit amb representació culer a la Nations League. A la mateixa hora, a les 20.45h, la selecció espanyola, amb Dani Olmo, Ferran, Pedri i Lamine Yamal juguen a Suïssa buscant la victòria que es va escapar a Sèrbia. D'altra banda, la Polònia de Robert Lewandowski juga a Croàcia després d'estrenar-se amb victòria contra Escòcia.

Dissabte, 7 de setembre

Estats Units - Canadà (1-2)

Tocarà esperar per veure el debut de Diego Kochen amb la selecció absoluta dels Estats Units. Per al porter del Barça Atlètic, de només 18 anys, és la seva primera convocatòria i ha vist des de la banqueta la derrota contra els canadencs en un partit amistós.

Alemanya - Hongria (5-0)

Estrena immillorable per a Marc-André Ter Stegen i la seva Alemanya en aquesta Nations League. El capità laugrana ha ocupat la porteria de la Mannschaft en la golejada contra els hongaresos, que, a més, ha acabat amb porteria a zero. 

L'agenda del dia

Avui és el torn de l'Alemanya de Ter Stegen. El combinat alemany afronta el primer duel del grup A3 de la Nations League contra Hongria a Düsseldorf a les 20.45 hores. Les dues seleccions es van enfrontar en la passada Eurocopa i el partit va acabar 2-0 a favor dels alemanys. A les 22.00h, els Estats Units de Diego Kochen disputen un amistós contra el Canadà.

Divendres, 6 de setembre

França - Itàlia (1-3)

Derrota de la França de Kounde. El combinat francès no ha pogut vèncer el combinat italià, que s'ha imposat per tres gols. El central blaugrana ha sortit en el minut 77.

Escòcia - Espanya sub-21 (1-2)

La rojita s'ha imposat al conjunt escocès en el classificatori per a l'Europeu d'Eslovàquia del 2025. Amb aquesta victòria, el combinat de Santi Denia referma el liderat del grup i se situa sis punts per sobre d'Escòcia amb tan sols 9 punts en joc. El triomf, en part, ha estat gràcies a les aportacions dels blaugranes Pau Cubarsí i Pablo Torre. Els dos han sortit com a titulars i mentre que el migcampista ha estat substituït en el minut 75, el defensa ha disputat la totalitat del partit.

L'agenda del dia

Avui hi ha dos partits amb representació dels futbolistes culers. A partir de les 20.00 h, la selecció espanyola sub-21, amb Cubarsí i Pablo Torre, visita el Tynecastle Park d'Edimburg per jugar contra el combinat d'Escòcia sub-21 en un partit que pot segellar definitivament la seva classificació per a l'Eurocopa sub-21. També, a partir de les 20.45 h, es disputa un gran partit entre la França de Jules Kounde i la selecció italiana, en el duel inaugural del seu grup de la Lliga A de la Nations League.

Dijous, 5 de setembre

Escòcia - Polònia (2-3)

Victòria de la Polònia de Lewandowski en el darrer minut. Tot i que el blaugrana no ha marcat el gol de la victòria sí que ha contribuït amb diana marcant el 0-2. El davanter ha sortit de titular i ha estat substitut en el minut 72.

Sèrbia - Espanya (0-0)

Empat de la selecció espanyola davant de Sèrbia. Lamine Yamal i Dani Olmo han sortit de titulars mentre que Pedri i Ferran Torres han sortit en el minut 76 i 82 respectivament. La jove perla blaugrana ha dinamitat l'ofensiva de la roja, però malauradament no ha pogut convertir les ocasions que ha generat.

L'agenda del dia

Aquest dimarts comencen els partits de la Nations League. En la Lliga A, la Polònia de Lewandowski s'enfronta contra Escòcia, mentre que l'Espanya d'Olmo, Pedri, Ferran i Lamine ho fa contra Sèrbia. Polònia competeix al grup 1, mentre que Espanya ho fa al 4.

Més notícies aquí