Local

Paulinho anuncia la seva retirada

El jugador que va militar a les files blaugranes la temporada 2017/18 ha anunciat que penja les botes a través de les seves xarxes socials

Paulinho ha anunciat la seva retirada als 36 anys. Després de jugar les dues últimes temporades al Corinthians, el futbolista estava sense equip des de finals de maig quan va expirar el contracte amb el club brasiler.

El migcampista va ser jugador del Barcelona la temporada 2017/18, on va guanyar un 'doblet': Lliga i Copa del Rei. Sota les ordres d'Ernesto Valverde, va jugar 49 partits oficials, va marcar 9 gols, tots a la Lliga, i va fer tres assistències.

Des del seu debut el 2006 amb l'Audax brasiler, el migcampista, a banda de formar part del club culer, va passar per equips de la talla del Corinthians, el Tottenham Hotspur o el Guangzhou Evergrande. A més, va ser internacional amb la selecció absoluta del Brasil amb la qual va fer 13 gols. Amb la canarinha ha disputat dues Copes del Món (2014 i 2018) i la Copa Confederacions del 2013, on van ser campions.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Paulinho⚽⚽ (@paulinhop8)

 

 

Més notícies aquí