Local

El rellotge del 125è aniversari del FC Barcelona, per Jacob & Co

La marca de luxe novaiorquesa ha creat una edició limitada de 125 peces d’aquest rellotge exclusiu inspirat en l’escut i la identitat del FC Barcelona

Per celebrar el 125è aniversari del FC Barcelona, ​​Jacob & Co ha llançat el rellotge Epic X Tourbillon, una edició limitada de només 125 peces, inspirat en l’escut oficial del Club així com ​​elements de marca i els colors blaugrana.

Epic X Tourbillon és una peça exclusiva i personalitzada, dissenyada per la marca de luxe novaiorquesa en col·laboració amb el FC Barcelona, i es tracta de la seva primera creació per al llegendari club blaugrana.

Elements i inspiració

Amb una capsa d’or rosa de 18k, l’escut del FC Barcelona i els colors vibrants blaugrana, el disseny de la peça ret homenatge a la rica història del Club alhora que encarna l’artesania d’avantguarda de Jacob & Co. Una fusió dels dos llegats, destinats a ser estimats per col·leccionistes i aficionats i aficionades.

Els anys “1899” i “2024” estan gravats a l’esfera, marcant l’evolució del Club des de la seva fundació fins a aquesta fita històrica. La posició dels anys, amb el “2024” a dalt i el “1899” a baix, simbolitza una espècie de joc amb el pas del temps: les agulles passen abans pel present i es mouen cap al passat a mesura que avancen els segons, alhora que travessen la marca “125 years”, com a homenatge a l’origen a través de l’evolució del temps i a l’esperit perdurable del FC Barcelona.

L’esfera oberta dissenyada meticulosament i que mostra el mecanisme tourbillon és un tribut visual a la llegendària història del Club i a la seva manera de fer, d'identitat única i inconfusible. 

 

Més notícies aquí