Local

Lamine Yamal, millor jugador sub-23 del mes

El davanter ha estat escollit com el millor jugador menor de 23 de l'agost a la Lliga, després de marcar un gol i repartir quatre assistències

Lamine Yamal ha estat escollit el millor jugador sub-23 del mes d'agost a través d'una votació a la web de LaLiga. La jove perla culer ha completat un mes espectacular, marcant un gol i repartint quatre assistències en els quatre duels disputats aquest mes.

En l'estrena de la competició domèstica contra el València, el català va confirmar el seu bon estat de forma amb una assistència. En el primer duel a casa contra l'Athletic, no va fer cap passada de gol, però sí que va fer una de les dianes del duel. En els dos següents enfrontaments (Rayo i Valladolid) va tornar a ser decisiu en atac acumulant tres assistències de gol. A hores d'ara ocupa la posició de màxim assistent de la competició.

Vols la samarreta de Lamine Yamal?
Llueix l'equipació del futbolista de La Masia que enamora a propis i estranys
COMPRA-LA!

A més, durant aquest mes, Lamine Yamal ho ha jugat absolutament tot. Ha disputat els quatre duels, tots d'ells sortint com a titular i completant gairebé en les quatre ocasions la totalitat del partit.

Hansi Flick, el millor entrenador del mes

També hi ha hagut un reconeixement per a la banqueta. Hansi Flick ha estat nomenat el millor entrenador del mes després de firmar una arrencada perfecta i sumar els tres punts en els quatre partits disputats. El tècnic s'ha guanyat la confiança de l'equip i l'afició després de desplegar un gran joc sobre la gespa i aconseguint triomf en duels exigents.

Més notícies aquí