Local

El FC Barcelona commemora la Diada Nacional de Catalunya

El president Joan Laporta ha encapçalat la representació culer en l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova

Un 11 de setembre més, el FC Barcelona no ha faltat en la seva cita a l'ofrena floral al Monument de Rafael Casanova, amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. Una gran representació de l'entitat ha estat present en l'acte tradicional que cada any ret homenatge al conseller en cap de Barcelona durant el setge borbònic a la ciutat en la guerra de Successió Espanyola.

 

El president Joan Laporta ha encapçalat la delegació culer, a més d'altres membres de la Junta Directiva com Rafael Yuste, vicepresident primer de l'Àrea Esportiva, Elena Fort, vicepresidenta de l'Àrea Institucional, Josep Cubells, secretari de la Junta Directiva i president del Barça de bàsquet, Xavier Barbany, responsable del Barça d’hoquei patins, Miquel Camps, membre de la Junta Directiva, Josep Ignasi Macià, responsable de l'Àrea Social, Aureli Mas, responsable del Barça de futbol sala, Joan Solé, responsable del Barça d'handbol i Jordi Casals, president del Barça Atlètic.

D'altra banda, en representació dels equips professionals del Club hi han estat Hansi Flick i Alejandro Balde, com a entrenador i jugador del primer equip masculí. Per part del Barça femení, el director esportiu, Marc Vivés, el nou entrenador Pere Romeu i la capitana Alexia Putellas. Pel que fa al bàsquet, s'ha estrenat el nou entrenador Joan Peñarroya, acompanyat del capità Àlex Abrines. En handbol, Jordi Rosell, responsable de l'handbol formatiu, hi ha assistit juntament amb el jugador Pol Valera.

Passant al futbol sala, triple representació amb el coordinador Jordi Torras, el nou entrenador Tino Pérez i el jugador Sergio González, com també en hoquei patins, on ha acudit el coordinador Gaby Cairo, l'entrenador David Cáceres i el porter Sergi Fernández. Com és habitual, també hi han tingut representació altres àrees de l'entitat, com el futbol formatiu, amb els jugadors Jesús Ruescas i Jan Moré i les jugadores Maria Miquel i Irene Miquel. Per part del Fundació Barça Genuine hi eren el seu gestor, Sergi Panadero, un jugador, Guillem Alsina, i una jugadora, Berta Sió, i en nom de l'Agrupació Barça Jugadors, el seu president Juan Manuel Asensi, el vicepresident Pere Valentí i el directiu Antonio Olmo tampoc han faltat.

Les paraules del president Joan Laporta

En aquest acte, Joan Laporta ha pronunciat un breu discurs on ha recordat que "un any més, el FC Barcelona, una entitat amb arrels profundament democràtiques, vol ser a l'ofrena floral al monument a Rafael Casanova. Ho hem fet des del 1919, sempre que les circumstàncies polítiques ho han permès, i n'estem molt orgullosos. El Club sempre s'ha posicionat a favor dels drets i les llibertats de Catalunya, i ho seguirem fent, perquè la Junta Directiva que tinc l'orgull de presidir i totes les persones del Club tenim el deure de ser fidels i respectuosos amb les nostres essències fundacionals, un fet que recordarem aquest any amb el 125è aniversari, que demostra perquè el Barça és Més que un Club. Visca el Barça i Visca Catalunya!", ha pronunciat.

 

Més notícies aquí