Local

Dissabte de sessió continua d’handbol al Palau

El Barça Atlètic-Sinfín farà de teloner del Barça-Bada Huesca

El dissabte serà un dia amb molt sabor d’handbol al Palau. El primer equip debutarà a la Lliga Plenitude, davant el Bada Huesca, a les 18.30h. Però no només això, sinó que hi haurà una sessió continua, ja que, just abans, el Barça Atlètic també jugarà de manera extraordinària al feu blaugrana. El filial estrenarà la temporada de Divisió d’Honor Plata, a les 16h, contra el Blendio Sinfín.

La manera d’accedir al matx del Barça Atlètic serà presentant l’entrada per al Barça-Bada Huesca, de manera que el mateix tiquet servirà per als dos partits.

El Barça estrenarà la temporada defensant la seva corona de campió de la Lliga Plenitude i de campió d’Europa. De fet, els homes de Carlos Ortega oferiran el títol de la Champions a l’afició en la prèvia del partit.

Per la seva banda, el partit del Barça Atlètic és el més atractiu de la jornada a la Divisió d’Honor Plata. El filial, que va quedar segon la passada temporada, s’enfronta a un recent descendit des de la màxima categoria i alhora un dels màxims favorits a l’ascens.

L’handbol tornarà al Palau després de tres mesos, amb una cartell d’excepció i en un gran horari per a les famílies. Us hi esperem, culers!

Més notícies aquí