Local

Ronald Araujo es reincorpora a la Ciutat Esportiva per seguir amb la seva recuperació

El defensa ha retornat a les instal·lacions del FC Barcelona per seguir recuperant-se de la seva lesió al tendó de l’isquiotibial de la cuixa dreta

Ronald Araujo ha tornat a trepitjar la Ciutat Esportiva. El central s'ha reincorporat a les instal·lacions del FC Barcelona per continuar amb la seva recuperació de la lesió al tendó de l'isquiotibial de la cuixa dreta. L'uruguaià es va lesionar en el partit de quarts de final de la Copa Amèrica contra el Brasil. Uns dies més tard, va tornar a Barcelona per realitzar-se les proves mèdiques que van confirmar les afectacions i tot seguit va viatjar a Finlàndia on va ser intervingut satisfactòriament.

Aquest matí, el defensa ha estat observant l'entrenament del primer equip. Una sessió que ha comptat amb tots els jugadors disponibles, també amb Ansu Fati que ha completat la totalitat de la sessió i amb Gavi que ha fet part de l'entrenament amb el grup.

Els de Hansi Flick estan ultimant els preparatius per enfrontar-se al Girona aquest diumenge a primera hora de la tarda. Els culers volen firmar una bona actuació a Montilivi per continuar amb la ratxa de victòries.

 

Més notícies aquí