Local

Lamine Yamal lidera el Golden Boy europeu

L'atacant blaugrana es manté el primer després de l'última actualització, per davant de João Neves, del PSG i Alejandro Garnacho, del Manchester United

Lamine Yamal segueix causant furor dins i fora del FC Barcelona. El seu altíssim nivell en aquest començament de temporada, amb un gol i quatre assistències en quatre jornades, fa que segueixi sent el líder de la classificació que elabora el Golden Boy Football Benchmark per a endur-se el Golden Boy Europeu de la present edició, que premia el millor jugador de 21 anys o menys.

Les dades avalen Lamine Yamal

Aquest, amb la col·laboració entre el mitjà que organitza el premi, Tuttosport, i Football Benchmark, el col·laborador en dades i anàlisis del premi, permet monitorar el rendiment dels futbolistes. En aquesta última actualització s'han analitzat tots els partits disputats fins al 2 de setembre, i s'ha determinat que Lamine Yamal és el millor.

Vols la samarreta de Lamine Yamal?
Llueix l'equipació del futbolista de La Masia que enamora a propis i estranys
COMPRA-LA!

João Neves i Garnacho, principals perseguidors

Tal com ha fet públic l'organització d'aquest mateix premi, el futbolista blaugrana continua encapçalant la llista dels jugadors amb millor rendiment després de la sisena actualització, la darrera abans de l'anunci oficial dels 25 finalistes definitius, que es farà pública en un esdeveniment que tindrà lloc a Roma durant el pròxim mes d'octubre. En aquesta darrera actualització, Lamine Yamal es troba per davant del migcampista portuguès João Neves, que després del seu fitxatge pel PSG ha agafat més força, i de l'extrem argentí Alejandro Garnacho, del Manchester United.

Més notícies aquí