Local

Joan Laporta, en el 50è aniversari de la PB Montcada i Reixac

El directiu Josep Ignasi Macià, el president de l’ABP, Juan Manuel Asensi, i el jugador del primer equip de futbol sala Sergio González van acompanyar el president

Divendres 13 de setembre va tenir lloc la celebració del 50è aniversari de la Penya Barcelonista Montcada i Rexach, amb la presència del president del FC Barcelona, Joan Laporta, del directiu responsable de l’Àrea Social, Josep Ignasi Macià, del president de l’Agrupació Barça Jugadors, Juan Manuel Asensi, i del jugador del primer equip de futbol sala Sergio González, natural de la població vallesana.

La celebració va tenir lloc al Restaurant Can Piqué, amb un sopar al qual van assistir també l’alcalde de Montcada i Reixac, Bartolomé Egea, i el president de la PB Montcada i Reixac, Jordi Gómez, que van realitzar parlaments de benvinguda. També van parlar el president de l’Agrupació Barça Jugadors, Juan Manuel Asensi, i Sergio González que, a més, va regalar una samarreta. Va tancar els parlaments el president del FC Barcelona, Joan Laporta.

La PB Montcada i Reixac té la seva seu social al carrer Colom número 5 d’aquesta població, molt pròxima a la ciutat de Barcelona, i compta amb uns 150 socis. Habitualment organitza un autocar per veure els partits del Barça a casa i cada any organitza un Quinto de Nadal benèfic.

Més notícies aquí