Local

La convocatòria per al primer derbi de la temporada

Després de l'aturada, torna la Lliga amb el primer derbi del curs, visitant Girona per a intentar seguir amb l'inici perfecte de temporada

Torna la Lliga, després de la primera aturada de la temporada, i ho fa amb un plat fort. Tot un derbi català de Champions, amb la visita del Barça a Girona per a la disputa de la cinquena jornada de Lliga (diumenge 16.15h). Un partit de màxima exigència, que per primera vegada a la història enfrontarà a dos equips de Champions després d'una temporada històrica per als gironins.

Pel que fa al Barça, l'objectiu no pot ser cap altre que allargar la gran dinàmica inicial de la temporada i fer que siguin cinc victòries en cinc partits, evitant així que l'aturada hagi frenat la ratxa blaugrana. Per a fer-ho, Hansi Flick ha confeccionat una llista de 21 convocats: Ter Stegen, Cubarsí, Balde,  I. Martinez,  Ferran, Pedri, Lewandowski, Raphinha, Iñaki Peña, Pablo Torre, M. Casadó, Pau Víctor, Lamine Yamal, Olmo, Kounde, Eric,  Kochen, H. Fort, Gerard Martín, S. Domínguez i Guillermo, que entra per primer cop en una convocatòria oficial amb poc més de setze anys.

La segona equipació 🖤💙❤️
Compra la nova segona equipació de la temporada 24/25 i llueix el nou Negre Barça per tot el món
LA VOLS?

Darrer entrenament abans de viatjar a Girona

Els blaugranes emprendran aquesta mateixa tarda, el viatge cap a la capital del Gironès. Abans, però els jugadors disponibles del primer equip han realitzat un entrenament a l'estadi Johan Cruyff. Com ha estat habitual aquesta setmana, Gavi ha fet part de la sessió amb el grup i també s'han exercitat Guillermo, Oduro i Aziz del Barça Atlètic.

 

Més notícies aquí