Local

Barça - Huesca: La primera, al sac (39-30)

Els blaugranes debuten amb victòria al Palau Blaugrana a la competició domèstica

Un inici immillorable. El Barça d'handbol ha derrotat al Bada Huesca (39-30) en el primer partit de la Lliga Plenitude Asobal celebrat en el Palau Blaugrana. El conjunt aragonès no ha posat les coses fàcils als culers, però cada cop que donaven l'estacada i s'apropaven al marcador, els de Carlos Ortega han sabut reaccionar a temps per posar la primera victòria lliguera al caseller.

L'Aleix marca el ritme del duel

El combinat blaugrana ha començat el duel amb alguns dubtes, que ràpidament s'ha dissipat amb la primera avantatge en el marcador (7-4, min. 20). El Barça ha sortit d'inici amb Juan Palomino i Domen Makuc, dos peces que no havíem vist en acció en el passat duel europeu. Ara bé, el protagonisme absolut ha estat per l'Aleix Gómez. L'extrem ha completat un partit estratosfèric amb 11 gols.

Ara bé, tot el combinat de Carlos Ortgea ha desplegat un bon joc. Tot i que el de Sabadell ha estat diferencial, tot l'equip ha demostrat un gran nivell d'intensitat sobretot a la primera meitat. A la represa, en canvi, les coses han costat una mica més i en algun moment puntal del partit, el Bada Huesca ha retallat gran part de la distància, sense, però arribar a amenaçar realment el domini culer.

Als minuts finals, l'equip barceloní ha pres l'accelerador i ha segellat un triomf crucial per començar amb bon peu la competició a casa davant de l'afició culer (39-30).

La fitxa tècnica

Barça, 39
Bada Huesca, 30

Barça: P. de Vargas, Aleix, D.Mem, Makuc, Palomino, J. Rodríguez, Ariño - set inicial - Antonio Bazán, Carlsbogard, Blaz Janc, N'Guessan, Manuel Ortega Ezcurdia, Richardson, Petar Cikusa.

Bada Huesca: Teixeira, Pérez, Rafael Soares Paulo, Rodrigo Benites, Bosnjak, Cordiés - set inicial - Malo, Parera, Cordies, Suárez, García, Cánovas.

Parcials: 5-5, 7-4, 11-6, 14-9, 17-10, 19-13, 21-17, 24-19, 30-21, 32-25, 36-27, 39-30.

Àrbitres: Josep Millan Cazorla - Roland Sánchez Bordetas