Local

El Juvenil debuta amb èpica a la lliga

Remuntada exprés i victòria in-extremis a falta de 13” amb un Jordi Sánchez estel·lar i autor de 4 gols

El Juvenil debutava a la lliga a casa contra Les Corts UBAE i en els primers 10 minuts els visitants ja guanyaven 0-2. No era l’escenari somiat en el debut de Juan Carlos López a la banqueta, però els jugadors del Barça van assumir el repte d’aixecar el partit i ho van aconseguir.

Dos gols en l’últim minut

El capità Jordi Sánchez es va posar l’equip a l’esquena i amb un hat-trick va capgirar el marcador, però va ser un partit trepidant i ple d’alternatives i en els instants finals Les Corts va tornar a agafar la iniciativa. Així, el partit va entrar en l’últim minut amb un resultat de 4-5 favorable als visitants.

Aleshores Juan Carlos López va treure el porter-jugador i l’equip va marcar dos gols en els darrers 45 segons per sumar els primers tres punts de la temporada. Per al record queda el gol de la victòria, un xutàs a l’escaire de Jordi Sánchez amb la samarreta de porter-jugador enfundada a falta de només 13 segons.

En les dues properes jornades el Juvenil visita la pista del Futsal Mataró i rep a l’actual campió, l’Industrias Santa Coloma.