Local

El verd, protagonista de la tercera samarreta de la temporada 2024/25

Els èxits pioners del Barça Femení són la inspiració per a la tercera equipació del Barça

La tercera equipació d’enguany simbolitza la prosperitat, el creixement i el progrés en la lluita per la igualtat. El color verd, conegut per la seva connexió amb l'esperança i la renovació, representa el naixement d'una nova era d'igualtat i solidaritat entre dones i reafirma el compromís amb un futur pròsper, mitjançant una aliança indestructible.

 

Una de les novetats d’aquesta samarreta de vibrant i poderós color verd és que el símbol de Nike, marca que vesteix al Club des del 1998, té un doble Swoosh blaugrana vertical que representa l’acceleració del joc femení on el Barça és un dels màxims representants a nivell mundial gràcies als seus èxits esportius i el seu tipus de joc tan identificatiu per als seguidors i seguidores d’arreu. 

Inspiració en el futbol femení

L’equipació s’ha presentat dins de la campanya Together We Rise que incorpora la identitat, la història i la comunitat distintives de cada club al temps que celebra l’ascens del futbol femení. Dissenyada en estreta col·laboració amb clubs de tot Europa i Amèrica Llatina, la col·lecció per a tots els gèneres reflecteix la creença de la marca d’Oregon que les dones i les nenes estan a l’avantguarda del canvi, redefinint els paràmetres de l’esport i com aquest serveix per a la propera generació. 

T'agrada la tercera equipació?
No esperis més i fes-te ara amb la tercera equipació de la temporada 2024/25
COMPRA!

La fotògrafa catalana Martina Matencio ha estat la responsable de les fotos de la campanya de la tercera equipació. Matencio es caracteritza per fer un treball del retrat de la dona des del prisma de la igualtat i l’intimisme tal com reflecteix el treball amb els jugadors i jugadores del Barça. 

Ja disponible a la venda

L’equipació podrà comprar-se a partir d’avui 17 de setembre a través del comerç electrònic del Club i a totes les Barça Store: Spotify Camp Nou, Canaletes, Passeig de Gràcia, Sagrada Família, Westfield La Maquinista, Parc Central Tarragona, La Roca Village, el Poble Espanyol, l’aeroport de Barcelona T1 i T2, Centre Comercial Arenas, Maremàgnum, la botiga de Madrid, Palma, Platja d’Aro, Salou i la ronda Universitat, i la recent estrenada T4 de l’aeroport de Madrid Barajas, així com als punts de venda Nike.  

La tecnologia de la samarreta 

Les equipacions estan dissenyades amb la tecnologia Dri-FIT ADV, l'estàndard més alt de Nike per a peces tècniques. Es tracta d’un teixit innovador dissenyat per proporcionar mobilitat, transpirabilitat i ventilació exactament on més es necessiten. 

Les innovacions tècniques introduïdes estableixen nous estàndards per aconseguir el màxim rendiment. Cada element de l'equipació s'ha millorat fent servir mètodes de disseny computacional i basats en dades 4D.

 

Més notícies aquí