Local

Els detalls que (potser) no has vist de la imatge de la renovació d'Aitana

La continuïtat de la millor futbolista del planeta s'ha anunciat amb una imatge plena de missatges i detalls mig amagats

Aitana Bonmatí era, és, i serà culer. La millor futbolista del món no podia moure's de casa seva, i així ha quedat rubricat amb la seva renovació fins al 2028. Era un moment esperat per tothom i des d'aquest 16 de setembre ja és una realitat. La migcampista és molt més que una futbolista, és la millor futbolista, amb una història i un palmarès envejables i que representa a la perfecció que significa ser culer.

Un calendari que s'ha fet esperar

Per tots aquests motius, la primera imatge que s'ha utilitzat per a anunciar la seva renovació té molts detalls i referències que posen de manifest la seva dimensió. En la mencionada imatge, la que apareix com a fotografia principal d'aquest text, apareix Aitana asseguda, somrient i repenjant la seva mà esquerra sobre un calendari que no podia mostrar cap altre número que no fos el 2028, la data fins a la qual ha prolongat la seva vinculació al Club.

Celebra la renovació d'Aitana
Vine al Johan Cruyff a veure el Barça Femení - Granada CF amb un descompte especial gràcies a la 14 culer
CODI: AITANA2028

Els premis individuals

Al costadet d'aquest calendari, ben a prop, la Pilota d'Or. La distinció individual més preuada que es pot obtenir i que, actualment, pertany a Aitana, com a última guanyadora, la temporada anterior. Més premis individuals que apareixen a la imatge són, per exemple, el The Best 2024 que li va entregar la FIFA (a la seva esquena sobre una petita caixa). A l'esquerra d'aquest premi trobem el Laureus 2023 com a millor esportista femenina de l'any i just al costat d'Aitana, al terra descansa el premi com a millor futbolista d'Europa que li va entregar la UEFA.

Èxits col·lectius amb imatges icòniques

Però si alguna cosa destaca ella quan rep algun premi o distinció individual és el valor dels èxits col·lectius. En representació d'aquests apareix una de les sis Copes de la Reina (darrere del calendari), una de les tres Champions (darrere de la futbolista) i una de les cinc Lligues, al costat de la Champions. Tots aquests èxits no només es veuen reflectits en els títols, sinó també en imatges icòniques. A la paret hi ha penjada la imatge de la plantilla que va guanyar la primera Chamoions de la història del Barça femení (2020/21), una altra del rècord d'assistència en un partit de futbol femení al Spotify Camp Nou, i més avall, recolzada sobre el títol de Lliga, una fotografia de Johan Cruyff amb el dorsal 14, icònic per al Barça i per a Aitana, que per això el duu a la samarreta.

Vols la samarreta d'Aitana?
Vesteix l’equipació de la migcampista blaugrana
COMPRA-LA ARA

Un lema vital

Per últim, però no per això menys important, doncs segurament sigui de les coses més importants, un lema que l'ha acompanyat en tota la seva vida: "Guanya o aprèn, no perdis mai", en un quadre on una Aitana adulta abraça una Aitana nena, totes dues acompanyades per aquesta frase que l'ha fet crèixer tant. I el que està per venir.

Més notícies aquí