Local

La dotzena Champions d’handbol ja descansa al Museu

Carlos Ortega i Dika Mem, acompanyats per Laporta, han fet l’entrega dels darrers títols

La dotzena Copa d’Europa d’handbol ja descansa al Museu del Barça. El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha acompanyat aquest dimarts l’entrenador, Carlos Ortega, i el capità, Dika Mem, en l’entrega al Museu dels darrers trofeus aconseguits per l’equip.

L’expedició també ha estat conformada pel directiu responsable de l’handbol, Joan Solé, i el coordinador de la secció, Joan Marín.

El director del Museu, Jordi Penas, ha guiat els protagonistes pel recorregut del Barça Immersive Tour, fins a arribar a la zona dedicada als trofeus de l’EHF Champions League 2023/24 i els de la Supercopa Ibèrica 2024 i Supercopa Catalana 2024.

Mem ha estat l’encarregat de dipositar en la seva posició la copa de la Champions, i ho ha fet en un lloc privilegiat. El nou títol ha entrat en una vitrina especial, habilitada per a l’ocasió, amb les 12 copes d’Europa guanyades pel Barça d’handbol al llarg de la seva història. Una vitrina única al món.

“És un dia que recordaré sempre. Hi ha copes molt grans aquí. Havia dut alguna com a segon i tercer capità, però fer-ho ara com a primer capità és un orgull que no oblidaré”, ha explicat el francès.

El capità, que ja ha guanyat tres títols de Copa d’Europa com a blaugrana, ha reconegut que “veure les 12 Champions juntes és un orgull”.

Poc després, l’expedició ha continuat cap a l’espai dedicat exclusivament a l’handbol. Allà, Carlos Ortega ha dipositat la Supercopa Ibèrica 2024 en la seva nova ubicació, mentre Joan Solé ha estat l’encarregat d’introduir la Supercopa de Catalunya 2024.

“Avui és un dia per rememorar i per recordar el gran èxit que vam tenir guanyant l’última Copa d’Europa. És un dia molt maco, portant aquí les copes i oferint-les al soci, juntament amb el president, l’entrenador i el capità”, ha valorat el directiu.

Solé ha celebrat l’èxit però afirma que veure tots els títols exposats anima a tothom a “treballar per tornar a estar a Colònia aquest any que ve i fer l’esforç màxim per a que calgui un nou forat per una nova copa”.

El Barça va començar la defensa del seu títol de Champions la setmana passada, amb un triomf a la pista del Kolstad, i aquest dijous obrirà la temporada europea al Palau contra un dels aspirants a arribar a la final a quatre, l’OTP Bank – PICK Szeged.

 

Més notícies aquí