PACK TARDOR 24-25

PACK TARDOR 24-25

Aquesta tardor no et perdis la Liga F!

Amb aquest pack gaudiràs dels 3 pròxims partits de la Lliga F al Johan Cruyff amb un descompte espectacular. T'ho perdràs?

 

Gaudeix del millor Barça Femení des de tan sols 35 € PVPR 53€! Amb més d'un 35% de descompte!

Es garanteixen localitats juntes* i la millor localitat disponible de la zona del Johan Cruyff que triïs al millor preu! T'enviarem les entrades automàticament al teu email! No t'ho pensis més! Unitats MOLT Limitades!

Zones Preu sense Pack Preu amb Pack
Tribuna 1 Central 130€ 87€
Tribuna 1 123€ 79€
Tribuna 2 110€ 75€
Lateral Central 97€ 65€
Lateral 83€ 55€
Córner 69€ 45€
Gol 53€ 35€

 

Quins partits inclou el pack?

3 partits de la Lliga F de la temporada 24-25:

Rival
RCD ESPANYOL
SD EIBAR
COSTA ADEJE TENERIFE

 

Puc compartir les entrades del pack?

Sí, les entrades dels packs no són unipersonals, un cop es rebin a l'email del comprador es poden reenviar a qualsevol familiar o amic si la persona que les ha adquirit no pogués assistir a algun dels partits.

 

Mecànica de compra

Fes clic al botó de compra, selecciona la quantitat de packs que vols adquirir (Es garanteixen localitats juntes* fins a 6 packs adquirint-se en el mateix procés de compra), la zona del pack que prefereixis, afegeix les teves dades i finalitza el procés de compra.

Un cop comprat el pack rebràs un email de confirmació amb el resum de la compra, informant del mètode de lliurament d'entrades (en general, seran enviades per email a 24 h-48 h de cada partit al correu electrònic del comprador) i facilitant-te un localitzador per poder identificar el pack.

Nota: Tot i que és molt poc probable, en casos excepcionals el lliurament de les entrades d'algun dels partits del pack es podria ajornar fins a 3 h abans del partit.

Per qualsevol dubte o consulta contacta amb nosaltres a: oab@fcbarcelona.cat.

 

Què passaria si el Barça Femení juga algun partit com a local fora de l'Estadi Johan Cruyff?

Si durant la temporada 24-25 hi ha algun partit que canvia de localització i finalment no es juga a l’Estadi Johan Cruyff, el club donarà l’opció a tots els compradors de packs d’escollir entre: seguir mantenint les seves entrades per al nou Estadi on es decideixi jugar el partit com a local del Barça Femení, o bé demanar la devolució parcial del pack.

La devolució parcial del pack es computarà de la següent forma; Es divideix el pack entre el nombre de partits que inclou el pack i retornarem la part proporcional corresponent a 1 partit. Exemple: Si el pack te un import de 10€ i inclogués 10 partits, per cada partit que es decidís no anar, el club retornaria 1€.

No es permetran devolucions parcials, es a dir, si indiqueu que voldreu el retorn de l’import de les teves entrades per 1 partit, es retornarà i anul·larà l’import de totes les entrades del teu pack relatives al partit al qual hàgiu declinat anar. Exemple: Si s’han adquirit 3 packs amb una compra, la devolució implicarà l’anul·lació i retorn de l’import de les 3 entrades corresponents a aquell partit, no hi haurà possibilitat d’anul·lar 1 entrada i mantenir-n’hi dues.

 

Condicions de compra

Promoció no acumulable amb altres ofertes. Vàlida fins a esgotar existències. Promoció només aplicable a la web del Club (Fcbarcelona.cat).

 

Què entenem per localitats juntes? *

Sempre s'intentarà assignar les entrades en parelles, a la millor opció disponible a cada moment. 

Opcions més probables en ordre d'assignació:

Asientos last 2022-02-22 104219

 

Estalvia't les despeses de gestió**

Amb la compra del teu pack d’entrades només abonaràs una sola vegada les despeses de gestió, d’aquesta manera t’estalviaràs les despeses de gestió que s’abonen en la compra de cada entrada individual (2,5€). Per posar un exemple pràctic, en la compra de dos packs de 8 partits cadascun, si aquestes entrades haguessin estat adquirides de forma individual s’hagués hagut d’abonat un total de 16*2,5€= 40€ en despeses de gestió mentre que adquirint 2 packs de 8 partits únicament s’han d’abonat 5€, es a dir, hi ha un estalvi de 35€ en la teva compra del pack d’entrades.

 

Devolució parcial en cas de no classificació***

En l’adquisició de packs que tenen partits inclosos que depenen de la trajectòria esportiva de l’equip, com es el cas dels packs que inclouen els quarts i les semifinals de UWCL, el club farà la devolució parcial de l’import dels partits en cas de no classificació per les fases finals de les respectives competicions si finalment es donessin les circumstàncies que l’equip no arribes a aquestes fases de les competicions. L’import de la devolució seria el resultant de dividir l’import del pack entre el número de partits inclosos al mateix i multiplicar el resultat pel número de partits no disputats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut