Local

Torna la màgia de la Champions d'handbol al Palau

Els campions d'Europa t'esperen aquest dijous (20.45h) en el primer partit a casa d'un nou camí que volen que els porti fins a Colònia

Les nits de Champions al Palau Blaugrana són especials. Per poder ser a Colònia a final de temporada i lluitar per revalidar el títol de campions d'Europa, el Barça d'handbol necessita un pavelló encès des del primer dia, que els empenyi a desfer-se dels millors equips d'Europa, que aniran passant per casa seva durant tot el curs.

Empeny el Barça en el camí cap a Colònia

I aquest camí cap a Colònia comença aquest mateix dijous, 19 de setembre, amb la visita del Pock Szeged hongarès, en la segona jornada d'un Grup B superexigent que el Barça ja va començar amb victòria a la pista del Kolstad. El rival dels blaugrana ja va presentar credencials en la primera jornada, derrotant tot un Magdeburg, campió d'Europa fa dues temporades i participant a la Final Four de fa uns mesos.

Viu la màgia de la Champions al Palau
No et perdis el Barça - Pick Szeged: el primer partit a casa dels campions d'Europa en la seva defensa pel títol
NO ET PERDIS EL MILLOR HANDBOL D'EUROPA

La Copa d'Europa, oferta als culers

El partit d'aquest dijous és un duel més que atractiu, però per a donar-li encara més al·licients, serà l'oportunitat de veure el trofeu de la Copa d'Europa en directe. Aquesta estarà, de 19.30h a les 20.30h, poc abans de l'inici del duel, entre les portes 1 i 4 les boulevard, amb accés lliure, per a tothom. I des d'aquella hora, fins al final del partit, a la Sala VIP Blaugrana, ubicada al Gol Sud, per aquells que vulguin gaudir de l'experiència completa.

Viu l'experiència VIP de la Champions

Aquest Producte VIP Premium, disponible des de 99€ ofereix un servei de càtering ininterromput des de 1h abans del partit fins a 1h després, a més de l'accès a la mencionada Sala VIP, pàrquing inclòs i la garantia de gaudir de les millors localitats per seguir el partit. Un luxe.

Descomptes per a veure el millor handbol d'Europa

A banda d'aquestes, també hi ha disponibles entrades regulars, a partir dels 17 euros, amb l'avantatge extra que pels socis estan a un 50% de descompte i, d'altra banda, tots aquells que desitgin comprar 3 o més entrades ho poden fer utilitzant el codi FCB25 per a comprar-les amb un 25% de descompte. Moltes formes de gaudir del millor handbol d'Europa en el millor escenari del món, el Palau Blaugrana.

Més notícies aquí