Local

Barça – OTP Bank Pick Szeged: el primer partit ja és clau

Els blaugranes debuten dijous (20.45h) a la Champions

La Machineseeker EHF Champions League torna al Palau aquest dijous (20.45h, Esport3 i Dazn). I ho fa amb un autèntic partidàs. El Barça s’enfronta a l’OTP Bank – PICK Szeged hongarès, un equip amb ambicions renovades, com ja va demostrar derrotant el Magdeburg en la jornada inaugural.

A més, la tornada del campió al seu feu serà doblement especial, ja que la copa de la Champions estarà exposada al Boulevard, entre la Porta 1 i la Porta 4 del Palau, de 19.30h a 20.30h. Tots els aficionats es podran fotografiar amb el trofeu!

El Szeged va derrotar el Magdeburg en la jornada inaugural (31-29) amb una gran demostració de potencial col·lectiu. Destaquen els 7 gols de Mario Sostaric o les aportacions de Richard Bodó, Sebastian Frimmel o Magnus Rod.

Però per damunt de tots ells va sobresortir la figura del veterà porter Roland Mikler, amb 16 aturades i un 44% d’efectivitat. L’altre porter dels hongaresos és el recent fitxat Tobias Thulin, que ve de fer una gran temporada al GOG danès.

El Szeged, que va guanyar el Barça per últim cop al 2019, va completar una setmana perfecta amb una victòria a la Lliga, contra el Dabas, per 38-29.

Per la seva banda, el Barça arriba al partit amb l’embranzida de les victòries contra el Kolstad (30-35) i contra el Bada Huesca (39-30) en la setmana inaugural tant en competició europea com domèstica.

Carlos Ortega no podrà comptar encara amb Hampus Wanne, amb molèsties a l’espatlla, ni amb Juan Palomino, tocat del genoll dret. Jaime Gallego i Pol Valera continuen amb les seves recuperacions.

El tècnic, doncs, repetirà la convocatòria de Trondheim, amb l’única novetat de la inclusió d’Antonio Bazán en el lloc de Palomino.

Més notícies aquí