Local

AS Monaco - Barça: Derrota en el debut (4-3)

Els blaugranes no han pogut superar al conjunt monegasc en un duel on s'han avançat fins a dues ocasions

Derrota en el debut. El Juvenil A ha caigut davant del Mònaco (4-3) en un duel ple d'estira-i-arronses que ha acabat decanta-se cap al cantó local.

En el duel europeu han estat presents, el director de l'àrea de fubtol, Deco, el directiu responsable del fubtol formatiu, Joan Soler, el coordinador de l'àrea de futbol, Bojan Krkic i el portaveu adjunt de la junta directiva, Miquel Camps.

Dos per començar

El Barça ha començat el duel molt concentrat. Els de Juliano Belleti tenien ganes de debutar i així ho han demostrat sobre el terreny de joc. Després d'uns minuts de tempteig, els culers han començat a desenvolupar les primeres jugades prometedores i han arribat les primeres ocasions dels peus de Xavi Espart i Pedro Samoa. Finalment, però qui ha estrenat el marcador ha estat Arnau Prades. Gran assistència d'Hugo Alba perquè el de Manresa arribant des de la banda poses el primer de la tarda (0-1, min. 17).

Els blaugranes han anat a més després del gol, i la intensitat ha tingut recompensa. El combinat juvenil ha forçat un penal que Hugo Alba ha sabut transformar per posar el 0-2 abans del descans (min. 36).

Remuntada monegasca...

Però a la Youth League no es pot donar res per decidit. En poc més de tres minuts, el conjunt de Mònaco ha remuntat el marcador. Primer, Tincres amb un cop de cap escurat ha posat el 2-1 (min. 41) i tres minuts més tard un xut potent de Buabre ha empatat el partit per concloure la primera part amb la màxima igualtat (2-2).

... resposta culer

A la represa, el combinat de Belleti ha continuat construint per tornar a avançar-se en el marcador. Quim Junyent ha tingut la més clara al minut 57 amb un xut que ha sortit fregant el pal dret de la porteria.

El premi a la insistència ha arribat dels peus de Pedro Fernández. Acabat de sortir al camp, el davanter s'ha tret de la màniga un xut potentíssim des de la cantonada de l'àrea que ha estat imparable per al porter monegasc (min. 61).

L'ofensiva definitiva del Mònaco

Els del principat han tornat a remuntar el duel. Quan semblava que els culers havien encarrilat el partit, els locals han tornat a aparèixer per empatar i finalment, endur-se la victòria. L'encarregat de posar el 3-3 ha estat Tincres i el 4-3 definitiu ha estat obra de Carvalho. Un duel ple d'alternances que ha caigut cap al cantó monegasc en la jornada de debut de la Youth League.

AS MONACO U-19, 4
JUVENIL A, 3

Monaco: Stawiecki, Mokabakila, Ninombe, Kiwa, Coudour (Guerchi, min. 75), Cabral, Benama (Dembaga, min. 85)), Bamba (Toure, min. 65), Michal (Carvalho, min. 75), Tincres, Bouabre (Boura, min. 85).

Barça: Yaakobishvili, Xavi Espart (Guillem Victor, min. 46), Kospo, Leo Saca, Walton, Pedro Soma (Tomas Marques, min. 58), Jan Virgili, Quim Junyent (Brian Fariñas, min. 58), Hugo Alba, Juan (Pedro Fernandez, min. 58), Arnau Pradas (Marcos Parriego, min. 72).

Gols: 0-1, Arnau Prades (min. 17); 0-2, Hugo Alba (min. 36); 1-2, Tincres (min. 41); 2-2, Baubre (min. 44), 2-3, Fernandez (min. 57); 3-3, Tincres (min. 65); 4-3, Carvalho (min. 80)

Àbitres: Bence Csonka. Targeta groga per a Bamba (Mònaco), Cabral (Mònaco), Víctor (Barça) i Walton (Barça)