Local

Michael Jordan, present a l’Stade Louis II

L'estrella nord-americana ha presenciat el primer duel europeu dels culers d'aquesta temporada

Espectador de luxe al Mònaco – Barça. L'estrella nord-americana Michael Jordan ha presenciat aquesta nit el duel de Champions League entre el Mònaco i el Barça a l'Stade Louis II. L'exjugador dels Chicago Bulls és la primera vegada que veu el FC Barcelona en acció i ho fa ni més ni menys que en un partit d'alt nivell en competició europea.

Ara bé, no és el primer cop que el FC Barcelona rep un espectador de la talla de Michael Jordan. De fet, fa uns dies, Hugh Grant va trepitjar l'Estadi Olímpic per presenciar el Barça -Athletic Club de la segona jornada de Lliga.

Història del bàsquet i l'esport

Poca gent qüestiona que Michael Jordan és el millor jugador de la història del bàsquet. I no és per menys perquè l'estatunidenc va fer història no només en l'NBA, sinó que la seva trajectòria va transcendir en el món de l'esport. L'etern 23 va portar els Chicago Bulls a guanyar sis vegades l'anell de campions. A més individualment, va aconseguir en cinc ocasions endur-se el guardó d'MVP de la temporada. Per rematar-ho, en els Jocs Olímpics va aconseguir dos metalls daurats.

Més notícies aquí