Local

Lamine Yamal torna a fer història

El ‘19’ blaugrana es converteix en el segon golejador més jove de la Champions i en el jugador de 17 anys amb més partits a la competició

Quan juga Lamine Yamal, els llibres de rècords tremolen. Aquest dijous, a Mònaco, el ’19’ blaugrana ha vist porta i s’ha convertit en el segon golejador més jove de la història de la Champions, amb només 17 anys i 68 dies. Només Ansu Fati (17 anys i 40 dies) va marcar abans que ell a la màxima competició europea.

En clau blaugrana, Lamine Yamal sí ha pogut batre els registres de Bojan Krkic, Pedri i Marc Guiu, que també van marcar abans dels 18 anys. En qualsevol cas, que Ansu Fati i Lamine Yamal siguin el primer i el segon del rànquing global diu molt de l’aposta del FC Barcelona pel talent jove.

El d’aquest dijous a Mònaco ha estat l’onzè compromís de Lamine Yamal a la Champions. El ‘19’ blaugrana s’ha convertit, d’aquesta manera, en el futbolista de 17 anys o menys que més partits ha jugat a la Champions League. Supera Youri Tielemans, Jude Bellingham i Warren Zaïre-Emery (que ja té 18 anys), tots ells amb 10 partits de Champions disputats amb 17 anys. Bojan Krkic tenia el rècord en clau blaugrana, amb 9 partits disputats abans de complir els 18, fins a la irrupció de Lamine Yamal.

En aquest cas, el rècord de Lamine Yamal podria ampliar-se encara molt més, ja que no complirà els 18 fins el proper mes de juliol.

 

Més notícies aquí