Local

Hansi Flick: "Tenim set partits més a la Champions"

El tècnic alemanys ha valorat la derrota en roda de premsa després del duel

Després de la derrota, cal donar la cara. Hansi Flick ha comparegut en roda de premsa després d'un duel que "ha canviat totalment a partir de l'expulsió".

Un duel complicat

Segons Flick, "el Mònaco ha merescut la victòria". I no li falta raó, ja que després de l'expulsió el Barça se li ha complicat molt un partit que ja partia d'una dificultat màxima. Malgrat la derrota, però, el tècnic alemany ha explicat que cal girar full i centrar-se en el pròxim duel: "Hem d'analitzar el que ha passat, però hem de tenir el cap ben alt encara que estiguem decebuts. Ara toca pensar en el diumenge que tenim un altre repte."

Al final, aquest diumenge, el Barça torna a disputar un duel de competició domèstica i cal intentar continuar amb la bona dinàmica i la ratxa de victòries. La Champions queda aparcada fins al duel contra el Young Boys el dia 1 d'octubre a l'Estadi Olímpic. Allà és on els de Hansi intentaran aconseguir la primera victòria, perquè tal com ha recordat el tècnic en la compareixença "encara queden set partits més".

 

Més notícies aquí