Local

Ansu Fati torna a jugar amb el Barça després de 389 dies

Amb els minuts que va disputar en el debut a la Champions, es va vestir de blaugrana més d’un any després de l’última vegada

Jornada especial per a Ansu Fati. 389 dies després de l’última vegada, un llunyà 27 d’agost de 2023, el número ‘10’ culer va tornar a disputar un partit amb el  FC Barcelona. Va ser a l’estadi Louis II de Mònaco, en l’estrena dels culers a la nova Champions, i l'endemà de rebre l’alta mèdica. Va participar en els darrers minuts de la derrota en l’estrena europea. No va ser el retorn somiat, però va suposar una bona notícia per al FC Barcelona.

Flick hi compta des del primer dia

Ansu va entrar al terreny de joc al minut 88 substituint Alejandro Balde, i va poder sumar els dos minuts que faltaven per al 90 reglamentari més els sis d'afegit. Aquests instants van suposar, per al futbolista, deixar enrere la lesió del passat mes de juliol, que en els primers compassos de la pretemporada va patir a la planta del seu peu dret.

Després d’un tractament satisfactori, ara ja és una opció més per a Hansi Flick, que el va abraçar just abans de sortir al verd de Mònaco, que ja l’ha utilitzat en la primera ocasió que l’ha tingut disponible. El futbolista de La Masia es va situar a la banda esquerra de l'atac, formant trident ofensiu amb Raphinha i Ferran Torres.

I, per al futbolista, va suposar un dia especial, en el seu “redebut” amb el Barça, després de passar la passada temporada com a cedit al Brighton, on va participar en 27 partits, anotant quatre gols en total. L’última vegada que havia jugat de blaugrana va ser a principis del curs passat, en la victòria per 3-4 al camp del Vila-real, pocs dies abans del tancament del mercat que va suposar la seva sortida en forma de cessió. Ara, es torna a obrir el camí culer per a Ansu Fati.