Local

Reial Madrid - Barça: L'objectiu és guanyar la Supercopa Endesa

Els blaugranes viatgen cap a Múrcia amb la mentalitat d'arribar a l'èxit i sumar més preparació

Arriba el torn de la Supercopa. Després de proclamar-se campions de la Lliga Catalana, els homes de Joan Peñarroya viatgen cap a Múrcia amb l'objectiu de posar a les vitrines el segon trofeu de la temporada 2024/25. El primer obstacle per tocar el metall és el Reial Madrid (dissabte 21 de setembre a les 18.30 h). 

Peñarroya: "Anem a guanyar la competició"

No serà una arrancada fàcil. És un Clàssic. I el conjunt blanc ha aixecat les sis Supercopes anteriors de manera consecutiva. Per la seva part, el Barça no experimenta la dolçor de la Supercopa des de la temporada 2015. Una dada que ha sorprès Joan Peñarroya, concentrat en guanyar els dos partits per alçar el trofeu. "No anem a guanyar el Madrid. Anem a guanyar la competició", ha sentenciat en la roda de premsa prèvia al torneig.

Sens dubte és una prova de nivell al Palacio de Deportes per al projecte de Peñarroya, que deixa enrere la preparació a la Xina i la Lliga Catalana per continuar sumant moments junts. "Les cares noves s'estan adaptant i m'agrada el rol de cada peça. La Supercopa és el moment correcte perquè s'adaptin a l'equip i perquè sapiguem jugar millors junts", ha comentat una peça contrastada del vestidor com Tomas Satoransky. "Els veterans intentem explicar les coses als nous, però els partits et diuen com estàs. Aquesta Supercopa és una bona prova", ha afegit el base de Praga. 

Els veterans intentem explicar les coses als nous

Satoransky

El preparador blaugrana ha continuat la radiografia de l'equip. "Estic content com està treballant l'equip i com estem aprofitant aquestes dues setmanes netes per continuar creixent i conèixer-nos bé. Arribem bé a la Supercopa", ha comunicat. Una explicació que ha allargat el 13: "L'equip té molt d'atletisme i molt de físic. Hem d'intentar dominar el joc ràpid i físic en defensa i atac. Però tenim moltes coses per millorar". Un atletisme que Peñarroya ha remarcat que s'ha de combinar amb bon bàsquet. 

Satoransky: "Hem de demostrar ganes i ambició"

Un Clàssic sempre és especial i tal com ha remarcat el tècnic barcelonista no cal transmetre motivació a la plantilla. Tampoc per proclamar-se campions. És una característica inherent. "El Madrid sempre t'exigeix ​​tenir el millor dia. En aquest moment de temporada el més important són les ganes i l'ambició i això no ens pot faltar", ha remarcat el txec. Il·lusionat per portar aquesta Supercopa Endesa 2024 cap a Barcelona. Una competició que com ha indicat Joan Peñarroya "és especial jugar-la defensant els colors del Barça". 

Més notícies aquí