Local

Una experiència única amb Aitana Bonmatí

55 nenes de 22 països es donen cita a Barcelona per compartir experiències de la mà de Bimbo

La iniciativa de Bimbo, partner oficial del Barça Femení,de portar 55 nenes provinents de 22 països ha estat un èxit rotund. Les escollides van viatjar de totes les parts del món per participar en unes jornades d’entrenaments a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i tenir una trobada amb Aitana Bonmatí, que recentment ha allargat la seva relació amb el Barça fins al 2028. 

De les 55 noies que van poder tenir aquesta experiència a nivell mundial, un total de nou futbolistes han estat triades de les diferents Barça Academies que el Club té repartides arreu. Per part de la Barça Escola Barcelona les afortunades van ser l’Agnès Sala, l’Aum Forcada, la Gisela Raya, la Lola Sánchez i la Martina Irutia; de la Barça Academy Rabat va venir la Diae Hamidi; i de la Barça Academy Pro New York van participar la Rahaf Elsayed, la Himari Koyama i la Brooke Stellato. 

Experiència amb Aitana Bonmatí 

Les noies, totes elles menors de 13 anys, van gaudir de jornades on es va combinar la part esportiva i la de convivència amb noies d’altres cultures. A més, nutricionistes del Club van impartir un taller de nutrició on les joves esportistes van poder preparar la seva pròpia recepta del Sandwich de les Campiones seguint els consells i indicacions rebudes amb anterioritat. El fet de compartir un temps amb l’Aitana va suposar una font d’inspiració per a les esportistes per aprendre a trencar paradigmes i conquerir els seus somnis. 

 

Més notícies aquí