Local

Cinc coses que has de saber del Vila-real - Barça

Descobrim algunes curiositats del pròxim rival dels de Hansi Flick

El Barça encara el segon duel de la setmana. Després de la derrota contra el Mònaco en Champions, els culers esperen refer-se fent el que millor saben fer aquesta temporada a la Lliga: guanyar. Els blaugranes viatgen a Castelló per enfrontar-se al Vila-real en la sisena jornada de competició domèstica. Un duel que tindrà lloc a l'estadi de la Ceràmica, aquest diumenge a les 18.30 h. Per anar escalfant motors, a continuació, donem una ullada a algunes dades i curiositats sobre el partit.

La segona equipació 🖤💙❤️
Compra la nova segona equipació de la temporada 24/25 i llueix el nou Negre Barça per tot el món
LA VOLS?

Un expert contra el Vila-real

De les últimes 15 visites a Vila-real, el FC Barcelona no ha perdut cap duel. El balanç és extraordinari: dos empats i tretze victòries, cinc d'elles consecutives en els últims cinc enfrontaments. Aquesta xifra certifica que el conjunt groget és el rival a qui ha visitat més vegades des de del curs 2008/09 sense conèixer la derrota.

Victòries a la Comunitat Valenciana

A més, el Barça no només és un expert en els duels contra el Vila-real sinó que també ho és en les visites a la Comunitat Valenciana. Els blaugranes han sortit victoriosos en els seus darrers 15 partits com a visitant contra rivals d'aquesta regió (13V 2E). No perden un partit des de la derrota per 2-0 davant el València el gener del 2020.

Objectiu: 6 de 6

Tot i que la competició europea no va començar de la millor manera, el Barça venia d'una ratxa victoriosa en la Lliga. Els de Hansi Flick, han guanyat els seus cinc partits de la competició domèstica i pot sumar les sis victòries consecutives per vuitena vegada en la història de la competició (1929/30, 1990/91, 1997/98, 2009/10, 2012 /13, 2013/14 i 2017/18).

El Barça golejador

Els últims enfrontaments contra el combinat groguet han estat duels amb moltes dianes. La temporada passada els dos partits van acabar 3-4 en la primera volta i 3-5 en la segona amb una victòria blaugrana a la Ceràmica i una victòria valenciana a l'Estadi Olímpic. Aquest curs, els resultats poden ser similars, ja que el Barça i el Vila-real són dels equips que més gols a favor porten des de l'inici de la temporada. De fet, els blaugranes són l'equip més golejador de les cinc grans lligues d'Europa aquesta temporada amb 17 gols. El Vila-real és el tercer de la Lliga espanyola amb 11.

Ansu Fati i el gol

Ansu Fati té un idil·li golejador contra el Vila-real. El davanter ha marcat quatre gols en sis partits contra aquest equip a la Lliga, el registre més gran contra el mateix rival a la competició.

Més notícies aquí