Local

Barça Atlètic – Zamora CF: A casa per tornar al bon camí

(19.30 hores, Barça One, Esport3 i FEF TV) Després de l’última derrota, el filial blaugrana torna a jugar al Johan Cruyff amb l’objectiu de recuperar les millors sensacions de joc

El Barça Atlètic afronta aquest dissabte (19.30 hores) el partit corresponent a la jornada 5 del grup 1 de Primera Federació. El filial blaugrana rep la visita del Zamora CF, un dels rivals nouvinguts a la categoria, amb l’objectiu de tornar al camí de la victòria després de la desfeta de la setmana passada a Salamanca.

Oportunitat per recuperar sensacions

El conjunt dirigit per Albert Sánchez ha arrencat la temporada amb trams de bon joc, però penalitzat pels últims minuts en alguns partits. De fet, en els tres partits que no ha guanyat (un empat i dues derrotes), el Barça Atlètic ha encaixat gol en els últims minuts. Tot i això, les sensacions de joc són bones i l’equip ho vol refermar a l’Estadi Johan Cruyff, on va golejar en l’últim partit.

Al davant hi haurà un Zamora que la temporada passada va aconseguir l’ascens des de la Segona Federació. El conjunt castellà, però, no ha iniciat bé la temporada, i encara no ha guanyat cap partit. Suma un punt, però Albert Sánchez va advertir, en la prèvia del partit, que es tracta d’un equip que s’ha reforçat bé, amb jugadors veterans de la categoria, i que té molt clar quin és el seu model de joc.

Moviments en la convocatòria

L’equip ha treballat aquesta setmana amb novetats i absències degut, en gran mesura, a la jornada de Champions i Youth League. Els blaugrana van completar un últim entrenament previ al partit aquest divendres, quan el primer equip i el Juvenil A van aterrar de Mònaco.

Albert Sánchez no podrà comptar amb Kochen a la porteria, degut a una lesió als isquiotibials de la cama esquerra que el mantindrà de baixa unes quatre setmanes aproximadament. La seva baixa se suma a les d'Mbacke, Dani Rodríguez, Aleix Garrido, Percan, Dacosta i Joan Anaya.

La bona notícia és la recuperació de Trilli, que ha rebut l’alta mèdica després de perdre’s l’últim partit per unes molèsties. Guillermo, Cuenca i Toni Fernández continuen en dinàmica de primer equip i tampoc estaran disponibles per al partit. En canvi, el defensa juvenil Leo Saca s’estrena en una convocatòria de Lliga amb el filial.

Amb tot això, els 20 jugadors convocats són els següents: Astralaga, Yaakobishvili, Trilli, Pau Prim, Unai, Barberá, Piera, Cortés, Edu Sánchez, Rubén López, Ureña, Darvich, Alexis Olmedo, Cedric, Juan, Landry, Xavi Espart, Pedro Rodríguez, Pedro Soma i Saca.

Cal recordar que el partit es podrà seguir en directe a Barça ONE (en català, castellà i anglès), a Esport3 i a FEF TV.

Més notícies aquí