Local

Vila-real - Barça: Volen mantenir la ratxa

Els de Hansi Flick busquen una nova victòria a la Lliga després de sumar cinc victòries consecutives en les cinc primeres jornades

Nova oportunitat per seguir sumant de tres en tres. La derrota contra el Mònaco en la primera jornada de la Lliga de Campions ha de quedar aparcada, perquè la Lliga torna a escena. Competició que els de Hansi Flick lideren amb un ple de triomfs després de cinc victòries en les cinc primeres jornades. És per això que el Barça ha de passar pàgina de la desfeta europea i centrar-se en el partit d'aquest diumenge contra el Vila-real. 

Serà a l'estadi de la Ceràmica, a partir de les 18.30 hores, quan la pilota comenci a rodar entre dos equips que aquesta temporada encara no saben què és perdre a la lliga domèstica. Perquè si el Barça suma 15 punts de 15 possibles, el Vila-real n'acumula 11, amb tres victòries i dos empats. Un duel d'altura que tornarà a posar a prova l'eficàcia dels culers. 

La segona equipació 🖤💙❤️
Compra la nova segona equipació de la temporada 24/25 i llueix el nou Negre Barça per tot el món
LA VOLS?

Flick: "Hem de continuar treballant amb la mateixa lògica i passió"

Oblidar-se ràpid del partit contra el Mònaco és un dels objectius de l'equip blaugrana. De fet, Hansi Flick, en roda de premsa, va comentar que "hem de continuar treballant amb la mateixa lògica i passió". "Serà un partit difícil, perquè el Vila-real és el tercer equip amb més gols a la Lliga. De totes maneres, els bons resultats m'animen a continuar creient. Tots els jugadors saben quines posicions ocupar i les àrees per cobrir. Quan hi ha bona connexió es juga molt bé", va afegir. 

Flick també va dir que "cal anar amb compte amb els jugadors que porten molta càrrega de partits" i que "està bé tenir-ne d'altres més frescos que puguin jugar". Sobre això, espera que tant Pedri com Casadó, que no es van exercitar aquest dissabte, puguin ser-hi per "jugar al 100%".

I és que el Barça té les baixes de Dani Olmo, Fermín, Gavi, Frenkie de Jong, Ronald Araujo i Christensen, per lesió, i de Ferran Torres, per sanció

Els precedents

Tot i que l'estadi de la Ceràmica no és una plaça fàcil i còmode, els darrers precedents són favorables per als blaugrana. De fet, no han perdut en les darreres 15 visites a Vila-real a la Lliga, amb 11 victòries -cinc d'aquestes en les darreres cinc temporades- i 4 empats.

De totes maneres, l'equip de Marcelino sí que va guanyar a Montjuïc la temporada passada, en el Barça - Vila-real que es va jugar al gener (3-5).

El Vila-real

Trencar aquesta ratxa a casa contra el Barça és l'objectiu d'un Vila-real que, després de la victòria contra el Mallorca en l'última jornada de Lliga, vol continuar mantenint la dinàmica. De fet, l'equip groguet, amb 11 punts, ha marcat 11 gols a favor. Ayoze Pérez, amb tres gols, és el seu pitxitxi. 

Marcelino no podrà comptar amb Foyth, Gerard Moreno, Kambwala i Pedraza. Sí que torna Pape Gueye després del seu partit de sanció.

Més notícies aquí