Local

Feliç estada a Mèxic del Fundació Barça

Ha participat en el Torneig T21 Fútbol Down de Guadalajara, per a equips formats per jugadors i jugadores amb la Síndrome de Down

La primera participació del Fundació Barça Genuine en el Torneig T21 Fútbol Down de Guadalajara (Mèxic) ha estat molt positiva. Durant aquesta setmana, cinc membres d’aquest equip amb la síndrome de Down han gaudit de tres partits davant d’equips de l’Argentina i Mèxic. Els partits s’han jugat en el centre de la ciutat de l’estat de Jalisco, que s’ha convertit en un estadi de futbol per acollir aquest esdeveniment esportiu que organitza el Govern de Guadalajara i ha celebrat la vuitena edició amb la participació de 32 equips.

El Fundació Barça, que s’ha reforçat amb tres jugadors de l’Amèrica, ha perdut dos partits, davant el Granja Andar de l’Argentina i el Cordica 21 de Mèxic, i ha guanyat un, al Tigres Unión mexicà. L’equip blaugrana ha quedat classificat en tercer lloc del seu grup, per la qual cosa no ha jugat la semifinal.

Cal destacar la bona organització del torneig i el bon tracte que tothom ha dispensat a l’expedició del Fundació Barça Genuine. Sens dubte, ha estat una nova experiència positiva pels homes i les dones que formen aquest equip. El tour arreu del món de Fundació Barça Genuine, que el mes d’agost passat va viatjar a Houston (Estats Units), continuarà la setmana que ve amb un viatge a Breslau (Polònia), per participar en la 2a European No Barriers Supercup.

Més notícies aquí