Local

Ter Stegen, intervingut satisfactoriament

El porter alemany del Barça s'ha sotmès aquesta tarda a tractament quirúrgic després de la lesió patida contra el Vila-real

El jugador del primer equip Marc ter Stegen ha estat intervingut aquesta tarda de manera satisfactòria de la lesió al tendó rotulià del genoll dret pel doctor Joan Carles Monllau amb la supervisió dels Serveis Mèdics del Club, a l'Hospital de Barcelona. És baixa i la seva evolució en marcarà la disponibilitat.

Cal recordar que el porter del Barça, titular en el partit contra el Vila-real a l'estadi de la Cerámica, va haver d'abandonar el terreny de joc just abans del descans. La lesió es va produir en una jugada en què va intentar caçar una pilota aèria i va trepitjar malament en la caiguda. Ràpidament va demanar el canvi i va abandonar el partit amb molt de dolor. 

Aquesta temporada, el capità culer havia disputat tots els partits oficials del curs: els sis de Lliga i el de Champions contra el Mònaco. Amb la titularitat davant el Vila-real, Ter Stegen es convertia en el tercer porter de la història del Barça amb més partits de Lliga, amb un total de 289, superant la llegenda Antoni Ramallets.

Més notícies aquí