Local

Quin parell de Pitxitxis!

Lewandowski (6 gols) i Raphinha (5 gols) lideren la taula de màxims golejadors de la Lliga

El Barça de Hansi Flick és una màquina de fer gols. En porta 22 en 6 jornades, el que equival a 3,6 gols per partit, uns registres que han catapultat al Barça al liderat i al seu tercer millor inici de la història. Cap equip de les principals Lligues europees supera els 20 gols en aquest inici de curs.

Lewandowski: segon doblet del curs

A Vila-real Robert Lewandowski va marcar el seu sisè gol a la Lliga, en el que va ser el seu segon doblet de la temporada. El primer doblet també va ser en territori valencià, a Mestalla, en la primera jornada de Lliga (1-2). Lewandowski ha marcat, doncs, en quatre de les sis jornades de Lliga, quedant-se a zero només contra el Rayo Vallecano (va marcar un gol però el VAR el va anul·lar per falta prèvia) i contra el Girona en el seu partit 100.

Vols la samarreta de Lewandowski?
Fes-te ara amb l'equipació del golejador barcelonista
COMPRA-LA!

Raphinha: a ritme de rècord

Raphinha, per la seva banda, està completament el seu millor inici de temporada com a culer. Som a finals de setembre i el brasiler ja porta 5 gols, la meitat dels que va fer en els seus dos primers cursos vestint de blaugrana. El hat-trick contra el Valladolid i el doblet a Vila-real fan pensar que l''11' blaugrana pugui trencar tots els seus registres personals aquest curs.

Vols venir al FC Barcelona vs Getafe CF?
Aconsegueix ara les teves entrades.
Compra Entrades

 

Més notícies aquí