Local

Els internacionals blaugranes són Campions del Món

Carles i Marc Grau, Ignacio Alabart i Sergi Aragonès sumen el divuitè mundial per a la selecció espanyola després de superar Argentina (1 a 2) a la final

Els internacionals blaugranes han aconseguit el títol de Campions dels World Skate Games 2024, disputats a Novara. Carles i Marc Grau, Ignacio Alabart i Sergi Aragonès s’han convertit en Campions del Món després de superar la selecció argentina en una final de màxima emoció fins al final (1 a 2). És el divuitè títol mundial per a la selecció espanyola. 

El combinat espanyol va superar la fase de grups com a primera després de l’empat contra França (1 a 1) i les victòries contra Xile (0 a 12) i contra Itàlia (4 a 3). Als quarts de final, van guanyar de forma contundent a Suïssa (7 a 0). A la semifinal, duel intens i de màxima igualtat contra Portugal que es va decidir a la tanda de penals (5-5; 2-1). I a la final, victòria per la mínima (2-1) per tocar el cel de Novara. 

Els blaugranes han tingut un paper decisiu per aconseguir el títol. Carles Grau, ha estat el porter titular i ha demostrat perquè és un dels millors porters del món, evitant les dianes rivals en els moments més importants del campionat. Ignacio Alabart ha sigut un dels líders i ha aportat 5 gols (1 d’ells a quarts i l’altre a semifinals). Sergi Aragonès ha aconseguit 2 dianes i ha fet molt treball invisible per ajudar l’equip. I Marc Grau ha brillat en l’aspecte golejador, amb 8 gols en 6 partits (3 d’ells a quarts i dos més a semifinals). 

Es tracta del segon títol mundial per a Carles Grau (2013, 2024) i també per a Ignacio Alabart (2017, 2024). És el primer per a Marc Grau i Sergi Aragonès. Els internacionals del Barça que comencen d’allò més bé la temporada a nivell personal, abans de reincorporar-se a la disciplina del FC Barcelona i intentar lluitar per la Supercopa d’Espanya del cap de setmana del 5 i 6 d’octubre. 

 

 

Més notícies aquí