Local

Confirma la teva participació a l'Assemblea de Compromissaris

Els compromissaris i compromissàries que vulguin assistir a l'Assemblea telemàtica del 19 d'octubre han d'emplenar un formulari de confirmació

En aquesta assemblea telemàtica serà necessari que tots els socis i sòcies compromissaris que hi vulguin assistir virtualment, confirmin prèviament la seva assistència.

Per aquest motiu, els membres de l'assemblea que el dissabte 19 d'octubre vulguin participar a l'Assemblea General Ordinària del FC Barcelona, que tindrà lloc de manera telemàtica, a partir de les 10 h en primera convocatòria i de les 10.30 h en la segona, hauran de confirmar la seva assistència a través d'un formulari que es troba a l'enllaç següent.

Els socis i sòcies compromissaris estan convocats a les 10 hores en primera convocatòria i a les 10.30 hores, en segona. La Mesa de l'Assemblea, amb la presència dels membres de la Junta Directiva, quedarà constituïda a l'Auditori 1899, i el desenvolupament de l'ordre del dia començarà amb l'informe del president, per tractar tot seguit la resta de punts de l'ordre del dia.

A aquesta cita de l’òrgan suprem de govern del Club estan convocats els 4.331 socis compromissaris que configuren l'Assemblea General del FC Barcelona, formada per una representació escollida per sorteig del 2,5% dels socis, els Senadors del Club, els membres de la Junta Directiva actual, els membres de les comissions estatutàries, els expresidents del Club i els presidents de les federacions territorials de penyes que siguin socis amb més de cinc anys d'antiguitat.

Més notícies aquí