Local

La convocatòria per rebre el Getafe

El tècnic alemany ha donat a coneixer la llista de jugadors disponibles per al partit intersetmanal contra el combinat madrileny

El Barça té un objectiu clar: firmar el 7 de 7. La consecució d'aquesta fita, però implica guanyar aquest dimecres al Getafe a l'Estadi Olímpic. Els de Hansi volen continuar amb la ratxa victoriosa i voldran aconseguir el triomf malgrat les baixes.

Vols venir al FC Barcelona vs BSC Young Boys de Champions?
No et perdis l'estrena de la Champions 2024/25 a Montjuïc
Compra entrades

De fet, la més recent ha deixat tocat al vestidor i a l'afició culer. Ter Stegen, en el passat duel contra el Vila-real, va trencar-se el tendó rotulià del genoll dret i posteriorment va passar per quiròfan. Aquesta absència sensible se suma a les de Dani Olmo, Fermín, Gavi, Frenkie de Jong, Ronald Araujo, Christensen i Bernal.

Ara bé, tot i les males notícies en forma de lesió, el tècnic blaugrana ha recuperat a Ferran que ja ha complert el partit de sanció per la vermella que va veure a Girona. Amb tots aquests condicionants la convocatòria la formen els següents 23 jugadors: Cubarsí, Balde, I. Martinez, Ferran, Pedri, Lewandowski, Ansu Fati, Raphinha, Iñaki Peña, Pablo Torre, M. Casadó, Pau Víctor, Lamine Yamal, Kounde, Eric, Astralaga, H. Fort, Gerard Martín, S. Domínguez, Cuenca, Yaakobishvili, Guillermo i A. Fernández. 

Més notícies aquí