Local

Igualat el segon millor inici històric del Barça a la Lliga

Amb la setena victòria en set jornades, el Barça de Flick signa el segon millor inici, a només un del rècord absolut de l’entitat

I ja en van set! Un Barça insaciable segueix tombant rivals amb la mateixa velocitat que se succeeixen les jornades de Lliga. Ara, la víctima ha estat el Getafe, que també ha acabat sucumbint a un equip en plena forma i que ja acumula 21 punts, tots els que hi ha hagut en joc. I, a cada triomf dels de Flick es dona un pas més per a estar segurs que afirmar que es tracta d’un inici històric no és una hipèrbole.

Empat amb el Barça de Valverde, i a una del ‘Tata’

I és que, amb aquestes set victòries per inaugurar l’edició número 94 de la Lliga espanyola, s’ha igualat el segon millor inici de tota la història culer. Ja queden enrere els cinc equips que n’havien arribat a fer sis. Ara s’ha atrapat el Barça d’Ernesto Valverde, de la temporada 2017/18, i només queda per davant el del ‘Tata’ Martino, del curs 13/14, amb una més, vuit.

Aquell Barça de Valverde, en les set primeres jornades, va guanyar amb un balanç global espectacular, de 23 gols a favor i només dos en contra. L’actual equip que entrena Hansi Flick ho ha aconseguit amb un total de 23 gols a favor i amb 5 en contra.

Vols venir al FC Barcelona vs BSC Young Boys de Champions?
No et perdis l'estrena de la Champions 2024/25 a Montjuïc
Compra entrades

L’Osasuna, últim obstacle abans del rècord

I, si ens agafem també a aquella temporada, va ser un Barça (quasi) invencible. Es va passar tota la Lliga sense perdre, fins arribar a la penúltima jornada, al camp del Llevant, on va caure 5-4 i va impedir una Lliga pràcticament perfecta, tot i que va acabar amb els culers aixecant el títol. La ratxa inicial d’aquell equip va acabar-se a la jornada vuit, amb un empat al camp de l’Atlètic de Madrid.

Ara, el Barça també tindrà un desplaçament més que exigent per a poder aconseguir la vuitena. El dissabte, a les 21.00h, visita el Sadar per a jugar contra l’Osasuna, un equip que no ha perdut cap dels partits que ha jugat com a local aquest curs (victòries contra Mallorca, Celta i Las Palmas i empat contra el Leganés).

És doncs, un altre test de màxima exigència, i l’últim obstacle per a empatar amb el Barça de la temporada 2013/14, l’únic de tota la història del Club que va guanyar les vuit primeres jornades de Lliga.

Més notícies aquí