Local

Industria Kielce - Barça: Triomf meritori per seguir guanyant (28-32)

Els de Carlos Ortegan sumem tres victòries en les tres primeres jornades de la Champions

Nova victòria europea. I ja van tres en tres jornades. El Barça d'handbol ha derrotat l'Industria Kielce, a domicili (28-32), i ja suma sis punts per seguir liderant el grup B de la Machineseeker EHF Champions League.

Una victòria important, després de les del Kolstad (30-35) i el Pick Szeged (31-30), que permet als de Carlos Ortega marxar al Mundial de Clubs amb bones sensacions. Tot plegat en un partit igualat en el tram inicial del partit, però que a poc a poc s'ha anat decantant del cantó blaugrana. Perquè els de Carlos Ortega han contemporitzat el joc i s'han mantingut ferms. El resultat al descans (13-17) ja no ha pogut ser capgirat pel Kielce, que ha acabat claudicant.

Així, malgrat les baixes, el Barça s'ha fet fort en conjunt, però especialment líders han estat Petar Cikusa (6 gols) i Melvyn Richardson (8). Nielsen, amb 13 aturades, també ha estat important en un partit que manté al Barça en plena ratxa.

LA FITXA

KIELCE, 28
BARÇA, 32

Kielce: Mestric, Olejniczak, Nahi, Moryto, Daniel Dujshebaev, Kounkoud, Karalek, Monar, Karacic, Surgiel, Gebala, Rogulski, Walach (ps), Cordalija (ps).

Barça: Nielsen, Aleix Gómez, Richardson, Ariño, Frade, Cikusa, Carlsbogard -set inicial- N'Guessan, Javi Rodríguez, Janc, Makuc, Jan Blas, Petrus, Manuel Ortega, Bazan, Pérez de Vargas (ps).

Parcials: 2-1, 5-5, 7-7, 8-10, 10-13, 13-17 (descans), 16-19, 17-20, 20-23, 22-26, 25-30, 28-32 (final)

Àrbitres: Bojan Lah, David Sock.