Local

Tret de sortida a la LF Challenge

(Dissabte 28, 17.00 hores) Les blaugranes comencen la lliga regular visitant la pista de l’HGB Horbisa GreenKW Barakaldo

Aquest cap de setmana s’inicia la fase regular de la Lliga Femenina Challenge. Un total de 16 equips lluitaran durant  set mesos i un total de 30 jornades per intentar l’ascens a la LF Endesa. El Barça CBS inicia el camí a la categoria visitant la pista d’un conjunt recent ascendit, l’Horbisa GreenKW Barakaldo (Dissabte 28, 17.00 hores). 

L’equip que entrena Loren González compta amb un projecte renovat i amb jugadores molt joves, que intentaran començar amb bon peu en la primera jornada. El tècnic valora així l’estrena oficial al campionat: “Amb sensacions molt positives. Som un equip pràcticament nou respecte l’any passat. Ens estem coneixent, anem agafant el ritme de joc i en fem un balanç positiu. Estem centrades en el nostre treball i hem de ser un equip amb molt de ritme i sobretot divertir-nos” .

Les blaugranes estan molt il·lusionades per iniciar el seu camí, arriben al duel després d’una pretemporada que ha servit sobretot per treballar i anar millorant dia a dia, però sent conscients que encara queda molt de treball per endavant. El duel contra el Talenom Boet Mataró va acabar amb victòria (58-75), igual que el duel contra el Segle XXI, mentre que van caure derrotades a la final de la Lliga Catalana Challenge, contra el Lima Horta (51 a 65). 

Més notícies aquí