Local

Gaudeix l'Opening Game del Barça Bàsquet

Aquest diumenge, els de Joan Peñarroya s’estrenen a la Lliga Endesa contra el Coviran Granada, en una jornada amb moltes activitats per a l’afició

El Barça de bàsquet obre la temporada de la Lliga Endesa davant del Coviran Granada aquest diumenge, a les 12.30 hores, al Palau Blaugrana. I el Club ha volgut inaugurar la temporada basquetbolista d’una manera diferent. Per tal d’animar els seguidors blaugranes a venir al Palau i recolzar l’equip, el conegut grup 31FAM farà una actuació des de les 11:10 fins a les 11:30h a les immediacions del Boulevard (entre la Fleca i Barça Cafè). Durant el xou, de 20 minuts, sonaran els seus temes més coneguts. A l'escenari estaran els 6 artistes de 31 FAM més 4 ballarines amb tota l'escenografia que els caracteritza. Posteriorment, seran els convidats especials del partit inaugural de la temporada. 

Vols venir al FC Barcelona vs Covirán Granada?
Aconsegueix ara les teves entrades.
Compra Entrades

A més, durant aquest Barça – Coviran Granada, tots els presents podran gaudir de moments molt especials al Palau. Des de la presentació dels jugadors, a jocs a través del viodemarcador, Fan Cams, l’animació de l’equip de ball i moltes més sorpreses. 

No s’acabarà aquí la jornada perquè, un cop acabi el partit, des de les 14.30 hores fins a les 15.15 hores, els aficionats podran conèixer les noves incorporacions de l’equip blaugrana. Kevin Punter, Juan Núñez, Justin Anderson, Chimezie Metu i Youssoupha Fall signaran autògrafs a la planta -1 de la Barça Megastore de l’Spotify Camp Nou. La botiga també estarà disponible durant tot aquell matí per comprar el New Kit de bàsquet o qualsevol altre objecte per ser signat pels protagonistes culers. 

Compra la samarreta del teu equip!
Ja pots comprar la samarreta dels diferents equips professionals del Barça
ACCÉS A LA BARÇA STORE

 

Més notícies aquí