Local

Frenkie de Jong: "Estic a prop de tornar"

El '21' explica als mitjans del Club que el procés de recuperació de la lesió al turmell ha estat difícil i que ell i el Club estaven d'acord en no operar

Frenkie de Jong agafa la paraula. El futbolista neerlandès ha posat llum al seu procés de recuperació de la lesió al turmell dret. Un esquinç que es va fer al Clàssic del Santiago Bernabéu el passat 22 d’abril. Durant el seu procés de recuperació, que ha catalogat de “molt dur”, van sortir moltes especulacions del tractament que havia de dur a terme el 21 del FC Barcelona. 

 

Jugador i Club, alineats per evitar el quiròfan

“Durant el procés de recuperació m’he mantingut en silenci. No és veritat que el Club digués que m'havia d'operar i jo no volia. Perquè tota la gent del Club, els servies mèdics i jo hem estat d’acord que no operar-me era la millor opció”, ha aclarit Frenkie de Jong després del debat que havia emergit al voltant de la seva figura. Durant aquest període de temps, el neerlandès també ha remarcat estar frustrat per no poder jugar a futbol, que és la seva passió. 

En aquesta entrevista, on també reconeix que ja està a prop de tornar amb l’equip, ha volgut ser categòric amb les referències que han aflorat al voltant del seu contracte amb el Barça. “No és cert que cobri 37 milions. És una xifra molt elevada que està molt lluny de la quantitat que cobro”, ha explicat. 

Fes-te amb la samarreta de Frenkie De Jong!
Llueix la samarreta del migcampista holandès
COMPRA-LA ARA

"Vull aportar el màxim a un equip alegre"

Un dels capitans blaugranes també ha remarcat que ha estat treballant amb la seva recuperació, tant físicament com mentalment. “Tenir tres lesions en el mateix turmell em va causar un lleuger trauma mental, però, a poc a poc, vaig recuperant la confiança de xutar fort i d’entrar en els duels”, ha confessat un jugador amb ganes de formar part d’un equip que juga alegre. “Veig l’equip amb energia i qualitat. Tinc moltes ganes de ser part d’aquest conjunt per aportar el màxim”, ha conclòs un Frenkie de Jong que està un pas més a prop de tornar amb el FC Barcelona.  

Més notícies aquí