Local

SD Tarazona – Barça Atlètic: Desplaçament de categoria

(20.30 hores, Barça ONE i FEF TV) El filial blaugrana busca la primera victòria fora de casa en el primer dels dos partits que jugarà consecutivament lluny del Johan Cruyff

El Barça Atlètic obre la jornada 6 del grup 1 de la Primera Federació aquest divendres a les 20.30 hores. El filial blaugrana visita la SD Tarazona amb l’objectiu d’aconseguir la primera victòria del curs fora de casa, després de les derrotes per la mínima als camps de l’Andorra (2-1) i de l’Unionistas de Salamanca (2-1). Serà el primer dels dos desplaçaments que farà el Barça Atlètic de forma consecutiva, ja que la setmana vinent visitarà el camp del Sestao River.

“Un partit típic de la categoria”

El Barça Atlètic arriba al partit amb les bones sensacions de l’última jornada, en la qual va superar el Zamora al Johan Cruyff (1-0). Els blaugrana sumen 7 punts, aconseguits com a local, i volen fer una passa endavant jugant com a visitants. Al davant hi haurà un Tarazona que va haver d’ajornar el seu últim partit a causa de les fortes pluges que van caure a la localitat aragonesa. El rival del Barça Atlètic suma 6 punts en quatre partits, i com a local té un balanç d’una victòria (2-1 contra l’Arenteiro) i una derrota (0-1 contra l’Andorra).

En la prèvia del partit, Albert Sánchez va destacar que el Tarazona “és un equip amb gent de molta experiència, amb envergadura i que té molt clar el pla de partit”. En aquest sentit, el tècnic del Barça Atlètic va afirmar que “espero un partit difícil, típic de la categoria” i que l’equip té el “repte de començar a puntuar fora de casa”.

20 convocats amb novetats importants

L’equip va completar l’últim entrenament aquest dijous, amb diverses cares noves, abans de viatjar a Tarazona el mateix dia del partit. Guillermo, Cuenca i Toni Fernández es van sumar al grup després d’estar en dinàmica del 1r equip les darreres setmanes. També el porter Yaakobishvili, que va entrar en la convocatòria de Hansi Flick en l’últim partit. Tots ells formen part de l’expedició del Barça Atlètic que ha viatjat a terres aragoneses.

En la convocatòria encara no hi és Joan Anaya, que ja treballa amb la resta del grup en el procés final de la seva recuperació. És baixa també Piera, a causa d’unes molèsties al genoll dret. La seva absència se suma a les baixes d’Mbacke, Dani Rodríguez, Aleix Garrido, Percan, Kochen i Dacosta. A més, Aziz i Oduro encara no estan disponibles, a l’espera de resoldre qüestions burocràtiques.

Amb tot això, els 20 jugadors convocats per al Tarazona – Barça Atlètic són els següents: Eder Aller, Yaakobishvili, Trilli, Pau Prim, Unai, Barberá, Cortés, Edu Sánchez, Rubén López, Ureña, Guillermo, Darvich, Alexis Olmedo, Cedric, Cuenca, Juan, Landry, Xavi Espart, Toni Fernández i Pedro Soma.

Més notícies aquí